Potrebujem aj iný názorn nech som objektívny... prosím

Príspevok v téme: Potrebujem aj iný názorn nech som objektívny... prosím
muhuhee

Dobry den, poprosim vas o názor, mam 19 rokov moja priatelka (teda už bohužial asi aj byvalá) má 18 . Zoznámili sme sa ale pred rokom ona dovtedy mala ale cez 5 frajerov ale nič vážne, ja som priatelku pred nou nikdy nemal. Trúfam si povedat ze nevyzeram najhorsie ale brad pitt niesom, no nešlo mi o to že ked ma nejaka baba chce ja s nou budem chodit . čakal som na tú pravú. Ona prišla... počul som o nej kadejake veci, spoznavali sme sa vsetko bolo fajn davala mi najavo že ma chce, ja som sa stale potreboval utvrdit ci to mysli vazne a či nebudem len další ...ci nie (3 mesiace to takto trvalo) ona si našla naschval jedneho priatela nech mi spraví \'\' nervy \'\', ja som sa jej neskor vyznal že ako som sa potreboval presvedčiť. Nechala ho, trvalo nám par tyzdnov a bol silvester prvá pusa dotyky a tak, už som vedel že raz s nou budem isto chodiť že je tá pravá. Stretavali sme sa bozky boli samozrejmosťou, už vtedy som ju lubil sice som si to neuvedomoval. hovorila mi ako ma ma rada a tak, no na neštastie som išiel na par dní na lyžovačku. rozlúčili sme sa boli spolu , pusa , bolo super. Zrazu mi po jednom dni pride čudna SMSska bolo v nej ako je neskotočný niekto a tak ... Zistil som že ona bola na diskoteke s tým priatelom s ktorym chodila predomnou a bozkávali sa tam ( s tým s ktorym mi spravila \'\'nervy\'\'). Nehoraznost cez den je so mnou a už ten vecer je s druhym neznasal som ju v tom okamihu este mi klamala no prisiel som na to... Odpustil som jej pisala mi list ze to bola velka chyba ze sa bude snazit to napraviť. Źe rozumie tomu,ako ma ranila... trvalo mi to ale odpustil som jej a po par tyzdnoch sme spolu chodili. Slubila mi ale že na sa to miesto nevrati pretože on tam chodieva, že už s ním nieje v kontakte. Náš vztah trvá vyše rok. A je to jeden problém chcel som ju pozvat na sviatky k nám kedze ona ani inde nemohla v podstate ísť. No ona mi pred tým než som to stihol, povedala že ide na to miesto kde s ním bola. Hnevalo ma to velmi velmi, nepovedal som jej nič . skusime to verím jej. Avšak povedal som si pod podmienkou že pokial tam nebude on. Dohodli sa s kamaratkou. No ten \'\'byvali priatel\'\' tam viem že ide tiež vie to aj ona. Povedal som že nie nemože tam ísť. nikdy som jej nič nezakazal žiadnu akciu. ale viem že budem strasne daleko a ona bude na diskoteke kde bude on , a viem že to ma velmi raní. Určite si viete predstavit čo to bude za pocit ked ste niekde a daleko od vas sú oni dvaja v jednej miestnosti. Viem nemuseli by nič spraviť ale búdú tam. Chcem nech idu s jej kamoskou hocikde inde len nie tam kde je on. Povedala že nie ide tam lebo sa dohodla. Povedal som že ja s ňou nebudem mať , kopu síl s ňou chodit keď tam bude. a povedal som jej že ak tam pojde bohužial aj ked ju lubim budem sa s nou musiet rozísť lebo ona nevie čo to bude za pocit. Nechapem slubila mi že tam nepojde , zrazu tam chce ísť! Obhajuje sa že nevedela že tam bude on to potvrdil až potom ... ale aspon by to mohla zrusit a ist inde ci inokedy... Kvoli tomuto sa teraz rozchádzame čo ma nesmierne mrzí lebo ju lúbim, ale ona si ten večer vybrala namiesto mna :( . čo poviete som nejaký mimo ked chcem nech tam nejde. Prehanam to či čo ? neviem kde mam hladat chybu. Je vo mne ? čo robím zle ? :( Ako by ste sa zachovali vy ?

Leela333

Váš vzťah je zlý už od začiatku. Vôbec jej neveríš, hoci aj máš prečo, no ty si jej ten prešlap odpustil, čiže by si jej mal byť schopný opäť veriť, čo sa však nikdy nestáva, tá dôvera sa veľmi, veľmi ťažko obnovuje a už vždy tam bude pochybnosť. Preto nechceš, aby tam šla, lebo jej neveríš. A ona tam chce ísť už len preto, že jej to zakazuješ - to je prvý dôvod. Je to otázka hrdosti. Po druhé, tým, že takto žiarliš jej vlastne akoby dávaš najavo, že ten jej bývalý k nej možno ešte niečo cíti a možno by sa medzi nimi ešte mohlo niečo stať. To ešte neznamená, že ťa s ním podvedie, len si možno chce niečo dokázať, ak by ten jej bývalý niečo na ňu skúšal. Možno to znie zvláštne, ale je to celé len o jej vlastnej hrdosti a malichernosti. Máme k tomu sklony ;-)

Zato tvoje rozmýšľanie je ešte veľmi nevyzreté. Rozísť sa s babou, lebo chce ísť niekam, kde bude jej bývalý? Prosím ťa. Vo vzťahu proste musí byť dôvera, ináč to nemá zmysel. Rozumiem, že ona tú tvoju dôveru naštrbila, ale aj tak to nie je argument pre tvoje terajšie správanie. Veď predsa si s ňou zostal, čiže si jej odpustil. A ak by si naozaj odpustil, veril by si jej.

Tak si rozmysli. Buď jej začneš veriť napriek tomu, čo spravila, alebo to ukonči. Ona sa nezmení - to si pamätaj...

wurva

ja mam tiez 19..a nepoznam vela takych chalanov... Co by chodili po diskotekach..zadanych uz vobec nie...a nezadani tak raz do roka...a aj to vsetci s umyslom niekoho si tam najst... On na diskoteky chodil dvakrat do tyzdna predtym ako sme sa dali dokopy..a ked som sa ho pytala co tam robieva...tak ze pije, tancuje, bozkava sa s babami...ako chodime spolu,.obmedzil to na raz tyzdenne, raz za dva tyzdne...mne aj to pripada dost a naozaj si neviem predstavit co tam robi a co na tom teda vidi, ked uz je zadany a furt tam chodi... Sex sme zatial nemali...

muhuhee

hehe prepač to som bol ja myslel som na to aby som to napisal spravne a napisal som to do nicku , prepač , mám 19 a popravde čo poznám mojich rovesníkov už nás to prechádza ... spytaj sa ho prečo ta tam nechce... inak možem sa spytat ... nemusis mi odpovedat na to ale mali ste už spolu niečo viac ? nema ta len kvoli tomu nech ma doma tzv IP ( istý pich ) ? veríš mu ?

wurva

sme dve wurvy? :D no ale nic to nezmenilo ze som mu to povedala... On ako povedal, nie som jeho mama, chodit tam bude... A jedine tak zmenil pohlad na mna a vidi vo mne niekoho co mu zakazuje robit co chce... No ja som mu nic nezakazala, len som mu povedala ze sa mi to nepaci a ani jemu by sa to v opacnom pripade nepacilo..

wurva

nechapem prečo ta tam nechce ani zobrať , je to akesi divne, nie nelutuj že si mu niečo povedala, spravila si dobre :)

wurva

no hej..ziarlivost je hnusna.. Ja teraz trochu aj lutujem, ze som mu to povedala... Teraz som za sialenu hysterku co sa hra na jeho mamu... Ach ale ja vazne nechapem..ved na diskoteky vacsina ludi chodi preto, aby si tam niekoho nasli..a ostatni sa tam idu zabavit mozno...a on ked uz niekoho ma a tvrdi ze by ma nepodviedol...preco tam teda chodi? Zabavit sa - bezo mna... Mna tam nechce...a trochu aj lutujem ze sme sa dali dokopy pred tymi dvomi mesiacmi a ani sme si nepovedali dopredu co od toho ocakavame..teraz uz to je tazsie

muhuhee

a aby som nevyzeral len ja ako ten spravňak je to moj prvý vztah a ona najprv navrhla že vymenme si hesla na facebooku a tak ... veď okey, neskor som jej pozrel facebook a prehladaval som ho občas či jej niekto nenapisal, mobil tiež ale ja som v tom nič nevidel zlé lebo ja som bol v tom že ono je to normalne , ale uvedomil som si že nieje keď ma upozornila , ja som s tym prestal nekontrolujem jej historiu nekukam jej do mobilu nič , a ani ma to neberie lebo jej verím v tomto žiarlivosť je svinská vec :-/ ale zlepšil som sa v tom a velmi a už som sa naučil že nie toto robiť nebudem... aj keď ona ma poklada za najvačšieho žiarlivca ale to kontrolovanie bolo este dááávno dááávno teraz už nie ... teraz sa spytam kdo je ten s kym si pisala napriklad ,respektive ak povie že ide von tak sa spytam kam , už na toto reaguje podraždene ...

muhuhee

nie niesom normalný ja neviem chyba je vo mne aj velka, ale ona už poklada ža žiarlenie aj to že sa jej spytam kam ide ... :-/ , ja to s nou chcem skusit znova a viem že by sme boli znovú 100 % štastný , nieje flandra ona nemala štastie na dobrú partiu a ja sa snažím trochu jej ukazať v živote cestu , neučila sa dobre tak som ju naviedol k tomu nech sa učí že to je dolezite , zmenili sa jej známky aj postoj sa jej zmenil , zmenila názor na užívanie si s chalanmi. Chce byt s chalanom len s lasky čo doteraz nebolo. Mna nesmierne aj naplna ked vidim pokroky u nej, teší ma to, teším sa z jej úspechov. A chcem nech to pokračuje. Ona je vo vnútri skvelá baba len hnev jej zatemnuje myšlienky, a potom sa so mnou nebavi ignoruje ma kriči po mne ... a najhoršie je že má priatelku ktorá stojí pri nej a tým si ona myslí že koná správne ... sme z jednej školy čo je fakt nevyhoda :-/