Má to budúcnosť?

ankaskakanka

Kazdy sme iny no ja poviem tiez priklad. Kamaratka spolocenska energicka a jej priatel je radsej sam doma, pocita si na nete oddychne neobmedzuje ju ona si to velmi vazi a on jej na 100% doveruje, ved ked ide von s kamaratkami to neznamena ze ho musi hned podvadzat a ona by to ani neurobila tak ho miluje. Uz su spolu 20 rokov a perfektne im to klape. Zavidim im ich harmoniu, maju skutocne silny vztah.

on-ja

Tiež si myslím a verím tomu, že sa to dá ak to chcú obaja a robia kompromisy. Niekedy mám však pocit, že tie kompromisy robím iba ja, ja sa veľa vecí vzdávam kvôli nemu, aby sme mohli byť spolu a jediné čo robí on je, že ma zavolá aby som išla s ním. Stále chodím tam kam chce on, ja som tá, čo ide s jeho kamarátmi, nikdy nie naopak ... bavili sme sa o tom, lebo ma to trápi a aj jeho, vie že sa správa sebecky, ale ževraj to nevie zmeniť.

Dá sa povedať, že máme rovnaké hodnoty a ciele v živote, neviem či je to to alebo niečo iné čo nás k sebe priťahuje, ale bojím sa, že tá jeho neprispôsobivosť alebo čo to je, jedného dňa zničí náš vzťah, ktorý je okrem tohto problému krásny a plný lásky.

kafe

Má to budúcnosť, ak vyznávate rovnaké hodnoty, máte podobné ciele v živote, viete sa dohodnúť na kompromisoch.. ale chce to párik zrelých ľudí.
Konkrétny príklad, ktorý som videla v telke: ona - krásna, spoločenská, vyrehotaná, ukecaná, tuším sa živila spevom. On tichý, mal svoj vlastný svet, spoločnosť nevyhľadával. A prežili spolu celý život, boli z nich krásna babka a deduško :) Ona v ňom našla stabilitu a pokoj, jemu sa páčil ten oheň v nej. Obohacovali sa navzájom. On ju neobmedzoval, ona si vážila, to čo jej dával.