Myslíte alebo máte niekto skúsenosti s partnerom, ktorý bol váš totálny protiklad? Má takýto vzťah perspektívu? Hovorí sa, že protiklady sa priťahujú, ale mám pocit, že sa od seba každým dňom stále viac vzďaľujeme ...
Má to budúcnosť?
Kazdy sme iny no ja poviem tiez priklad. Kamaratka spolocenska energicka a jej priatel je radsej sam doma, pocita si na nete oddychne neobmedzuje ju ona si to velmi vazi a on jej na 100% doveruje, ved ked ide von s kamaratkami to neznamena ze ho musi hned podvadzat a ona by to ani neurobila tak ho miluje. Uz su spolu 20 rokov a perfektne im to klape. Zavidim im ich harmoniu, maju skutocne silny vztah.
Tiež si myslím a verím tomu, že sa to dá ak to chcú obaja a robia kompromisy. Niekedy mám však pocit, že tie kompromisy robím iba ja, ja sa veľa vecí vzdávam kvôli nemu, aby sme mohli byť spolu a jediné čo robí on je, že ma zavolá aby som išla s ním. Stále chodím tam kam chce on, ja som tá, čo ide s jeho kamarátmi, nikdy nie naopak ... bavili sme sa o tom, lebo ma to trápi a aj jeho, vie že sa správa sebecky, ale ževraj to nevie zmeniť.
Dá sa povedať, že máme rovnaké hodnoty a ciele v živote, neviem či je to to alebo niečo iné čo nás k sebe priťahuje, ale bojím sa, že tá jeho neprispôsobivosť alebo čo to je, jedného dňa zničí náš vzťah, ktorý je okrem tohto problému krásny a plný lásky.
Má to budúcnosť, ak vyznávate rovnaké hodnoty, máte podobné ciele v živote, viete sa dohodnúť na kompromisoch.. ale chce to párik zrelých ľudí.
Konkrétny príklad, ktorý som videla v telke: ona - krásna, spoločenská, vyrehotaná, ukecaná, tuším sa živila spevom. On tichý, mal svoj vlastný svet, spoločnosť nevyhľadával. A prežili spolu celý život, boli z nich krásna babka a deduško :) Ona v ňom našla stabilitu a pokoj, jemu sa páčil ten oheň v nej. Obohacovali sa navzájom. On ju neobmedzoval, ona si vážila, to čo jej dával.