Dobrý deň :( mam taky problem...dosť a veľmi ma to trapi že sa mi pri strese neovladateľne myka alebo inymi slovami trasie hlava,neviem to vôbec ovladať,potom ma napodobňuju a smeju sa mi kvoli tomu....
Hambim sa aj rozpravať na spolužiakov lebo sa bojim že sa strasiem a strapnim :( beriem aj AD sertralín actavis,no len ako keby sa to zhoršilo...poraďte mi čo mam robiť prosím. Mam 15
Trasie sa mi hlava pri strese
Dufam ze tvoji rodicia o tom vedia, preto by mali s tebou absolvovat este (tu uz spominane) neurologicke vysetrenie, vratane MR mozgu. Pricin moze byt vela, nemusi to byt prave torticollis spastica, ale aj ina forma nervovosvaloveho ochorenia.
Miško a ostatní-nebojte sa do pečene sa nepichá(pečeň môžeš mať podráždenú z liekov.Na tých ostatných čo tu píšu voloviny nič nedaj
mjanik predovsetkym sa ukludni ty a chod si tie ihly zapichovat do pecene doma na zahrade a netrep dobre?
Misko a mas to iba v strese?
máš niečim podráždenú pečeň,treba ju ukľudnit,akupunktúra
Misko tak vidis, pricin moze byt vela nie vzdy to musi byt psychickeho charakteru, urcite zajdi s rodicom k tomu neurologovi ako ti radi tuto nizsie cloviecik.
Viem si predstavit ze je to pre teba neprijemne, hlavne ak sa ti nejaki primitivi koli tomu smeju a je tazko si to nevsimat.
Moja dcera mala tiez nieco podobne, len ona mala taky tik ze zmurkala ocami ale milionkrat za minutu. Doma bola uplne v pohode dievcatko a rano ako isla na zastavku do skoly, prisla medzi deti a drrrrb zmurkanie zacalo a nedalo sa jej prestat, deti sa rehotali a ono chuda plakala. Bolo to hrozne obdobie, ale odzenlo to nejak samo potom, len ked na to pomyslim je mi z toho smutno aki dokazu byt spoluziaci idioti. Drzim palce a urcite sa netrap
Mili spolutrpiaci,
vsetky problemy ohladom trasenia hlavy,ktore tu opisujete,som mal aj ja.Najskor som si myslel,ze to je pravdepodobne nejaka psychicka porucha,ako napr.socialna fobia,atd.Vystriedal som vela doktorov( 3 neurologov,ortopeda,3 vseobecnych lekarov,2 chiropraktorov, atd.) a absolvoval vela roznych terapii(fizio,kranio-sakralna terapia,masaze,atd.) .Skusal som aj medikamentoznu liecbu,betablokatory,antidepresiva atd..,ale nepomohlo mi vobec nic.Napokon,po siestich rokoch som natrafil na vynikajuceho neurologa,ktory mi behom 3 minut diagnostikoval dystoniu torticollis.Sucastou tejto choroby/poruchy je aj trasenie hlavy.Krcne svalstvo sa trasie nepretrzite,aj ked clovek nie je v strese,ale to my nevnimame,skutocne trasenie pocitime,az ked sa dostaneme do stresovych situacii,alebo pri strachu,pri kontakte s ludmi,pri situaciach,ktore tu aj vy opisujete.Logicky to poukazuje na psychicku chorobu,ale ni je to tak.Presvedcil som sa o tom potom,ako ma neurolog zacal liecit.Kazde 3 mesiace botoxove injekcie do krcneho svalstva.Tieto injekcie zbavuju bolesti,traseniu hlavy vsak nie.Na trasenie hlavy mi doktor predpisal liek -Temesta.Tento liek je mojou zachranou,s nim sa hlava jednoducho netrasie v ziadnych situaciach a odvtedy zijem plnohodnotny zivot.Odporucam navstevu neurologa a preverenie sa na dystoniu.
Daj si mind master alebo gyngio
Parkinson?
Moznoze si vela ludi povie,tento si tu robi reklamu,ale pisem len pravdu,tak ma to vobec nebude trapit.Na trhu je teraz svetova novinka proti stresu.MIND MASTER-Napoj proti stresu.Je to od tej istej firmi ako Aloe Vera gel-100percentny vytazok z lieciveho kaktusu a Colostrum-Mledzivo.Ja som sa o tom dozvedel tiez takymto sposobom.Zaujalo ma to,vyskusal som to a nebanujem.Pomaha to mne pomoze urcite aj Vam.A este si popri tom predajom aj zarobim.Kazde euro navise pomoze mne a urcite by pomohlo aj Vam.Ak chcete o tomto vediet viac rad odpoviem.Staci napisat na moj email: jozkotomagmail.com
Som dievča a mám rovnaký problém. Trápila som sa , že to nieje normálne a že to mám iba ja ale som naozaj rada, že to tak nieje.