Bolestivá menstruácia

Príspevok v téme: Bolestivá menstruácia
Luke27

čawte viete mi niekto poradiť či priatelka nôže vziať liek nenom NO-SPA keď má silné menštruačné bolesti. mne to dala doktorka na bolesti brucha a teraz tu čítam že to pôsobí n hladké svalstvo. A píše sa tam že sa podáva pri nepravidelnej a bolestivej menštruácii a pri silných pôrodných bolestiach. a priatelka má fak silné bolesti keď má svoje dni. tak mi prosím poradte či to môže pretože ibalgin jej už nezaberá a ani poanadol femina. Má pocit že by sa mala poradiť s lekárnikom alebo s gynekológom že? Ak je tu nejaký odborník nech sa vyjadrí aj on, či nôže alebo nie.

cwrbka

ja som mala to iste, pomohlo mi nacpat sa styrmi ibalginmi a prespat pod perinou cely den..teraz som zacala brat HAK, uvidim, snad to pomoze..drzim palce

lauraa

nie som odbornik, ale ked to je uvedene v navode, tak neviem preco by nemohla, inak nech skusi aj nurofen luquide capsules ci ako sa to pise, ten je tiez celkom dobry. Ale najlepsie keby si nechala od gynekologicky predpisat nejaku specialnu antikoncepciu, ktora ma aj tie protikrcove ucinky, to by bolo najlepsie, teda, ak nechcete mat babo.