ahojte, viem, ze sa toho tu uz popisalo dost, ale predsa ak mate niejake skusenosti podelte sa :) posledne mesiace mavam strasne slabu menstruaciu a nikdy som taku divnu nemala ani mi ju nic nenarusilo. Ale teraz to sa neda nazvat ani krvou...je strasne slaba a tmava akoby mi uz koncila..trva cca 4 dni a je to len akokeby ani nie zrazeniny ale nejaky hlien a pritom ja vytoky mimo menzesu malokedy mavam. Pobolieva ma vajecnik ale to mi bolo naposledy povedane, ze je v poriadku a vtedy som este aj mala menzes normalny. Moze to byt napr. aj hormonmi? dakujem za odpoved :) pekne sviatky zelam
zvlastna menstruacia...
bola som dnes u gynekologicky, povedala, ze vraj to je normalne a to nie je problem, akurat mi urobila cyto a ultrazvuk, ze vraj vsetko ok.
Krvicka, tak v tom pripade je mozne, ze si prechladnuta, to vie byt velmi neprijemne.
Ale na Tvojom mieste by som pre istotu skocila k doktorovi..
no prave,ze nie neberiem ani som nikdy nebrala :/
Tak treba sprdnut gynekologa ze na to neupozornil =)
A opravujem sa teda, vo vacsine tablekach to je =)
Vobec nemas za co dakovat Zuzka.
Pribalovy letačik som si nakomplet prečítala a nič sa tam nepísalo, preto som nevedela čo sa deje :) každopádne ďakujem pekne
To Ti nikto nepovie s istotou.. Je mozne ze ano, je mozne ze nie, to je individualna vec organizmu.
Ale vacsinou ten 1.-2. byvaju taketo ,,vseliake".
Kazda zena ma iny organizmus, ale urcite sa nemusis bat, 100% je to antikoncepciou - inak na to by mal doktor upozornit vzdy ked predpisuje, lebo potom dievcata / zeny casto dostanu strach, ci sa nieco nedeje.
Taktiez sa mi zda ze rovnako to je uvedene aj v pribalovom letaku tabletiek - urcite to tam musi byt.
A prave pre toto treba vzdy citat letaciky od zaciatku az do konca =))
Ďakujem...a ďalší menzes už budem mať potom normálny??
Zuzka, ano je to normalne pri nasadeni antikoncepcie, preto som sa to opytala aj ,,Krvicky44" ak si si vsimla.
Dobrý deň, ja mám podobný problém, začala som užívať HAK prvý krát a menzes mám už 12 deň,ale nie je to klasický menzes,ale presne to, čo opisovala krvicka44, len take slabe a tmave ako keby končili. Je to normálne pri prvom užívaní HAK,alebo mi nesadla HAK?
Ďakujem za odpoveď
Nezacala si brat antikoncepciu ?