zvlastna menstruacia...

Príspevok v téme: zvlastna menstruacia...
krvicka44

ahojte, viem, ze sa toho tu uz popisalo dost, ale predsa ak mate niejake skusenosti podelte sa :) posledne mesiace mavam strasne slabu menstruaciu a nikdy som taku divnu nemala ani mi ju nic nenarusilo. Ale teraz to sa neda nazvat ani krvou...je strasne slaba a tmava akoby mi uz koncila..trva cca 4 dni a je to len akokeby ani nie zrazeniny ale nejaky hlien a pritom ja vytoky mimo menzesu malokedy mavam. Pobolieva ma vajecnik ale to mi bolo naposledy povedane, ze je v poriadku a vtedy som este aj mala menzes normalny. Moze to byt napr. aj hormonmi? dakujem za odpoved :) pekne sviatky zelam

krvicka44

bola som dnes u gynekologicky, povedala, ze vraj to je normalne a to nie je problem, akurat mi urobila cyto a ultrazvuk, ze vraj vsetko ok.

ZyxerkA

Krvicka, tak v tom pripade je mozne, ze si prechladnuta, to vie byt velmi neprijemne.

Ale na Tvojom mieste by som pre istotu skocila k doktorovi..

ZyxerkA

Tak treba sprdnut gynekologa ze na to neupozornil =)

A opravujem sa teda, vo vacsine tablekach to je =)

Vobec nemas za co dakovat Zuzka.

Zuzkkka

Pribalovy letačik som si nakomplet prečítala a nič sa tam nepísalo, preto som nevedela čo sa deje :) každopádne ďakujem pekne

ZyxerkA

To Ti nikto nepovie s istotou.. Je mozne ze ano, je mozne ze nie, to je individualna vec organizmu.

Ale vacsinou ten 1.-2. byvaju taketo ,,vseliake".

Kazda zena ma iny organizmus, ale urcite sa nemusis bat, 100% je to antikoncepciou - inak na to by mal doktor upozornit vzdy ked predpisuje, lebo potom dievcata / zeny casto dostanu strach, ci sa nieco nedeje.

Taktiez sa mi zda ze rovnako to je uvedene aj v pribalovom letaku tabletiek - urcite to tam musi byt.

A prave pre toto treba vzdy citat letaciky od zaciatku az do konca =))

Zuzkkka

Dobrý deň, ja mám podobný problém, začala som užívať HAK prvý krát a menzes mám už 12 deň,ale nie je to klasický menzes,ale presne to, čo opisovala krvicka44, len take slabe a tmave ako keby končili. Je to normálne pri prvom užívaní HAK,alebo mi nesadla HAK?
Ďakujem za odpoveď