Ahojte čítam tu témy o chudnutí už dlho a už sa aj dlho sanžim schudnúť. Mam 26 171cm vážim 64kg.Moj problem sú špeky ktoré vytrčajú z nohavíc a hrubé stehná.Schudla som 10kg schudli mi prsia ruky tvár brucho ale tou spodnou častou tela neviem pohnút ja už neviem čo mam robit chodím do fitka na kardio behám po schodoch behám po vonku ale tie stehná nereagujú na nič.Jem vela zeleniny mrkva paradajky uhorky ovocie len doobeda aj to len jablká alebo pomaranče, banaý nie aj ked by som si ich taaak rada dala snažim sa nejest pečivo a chleba.Neviem či už sa maam zmierit s tým ako to je alebo či sa dá ešte niečo viac?
Dlho sa snazim schudnut
orina, to co opisujes, je proste genetika a estrogen. bohuzial, vy zeny mate tuto smolu, ze tuk sa uklada a drzi ako kliest prave na tychto miestach, aj ked prave tam, kde by ste chceli mat toho viac (napr. prsia), to ide rychlo dole.
budes sa musiet zacat viac zameriavat v cviceni na tuto partiu tela. kedysi sa predavala rotana, ale to uz dnes tusim nezozenies, takze asi sa budes musiet poohliadnut po inych cvikoch a prip. pomockach na cvicenie.
nemozem nic viac, len zapariat veeeela trpezlivosti a huzevnatosti.