Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dlho sa snazim schudnut

Príspevok v téme: Dlho sa snazim schudnut
orina

Ahojte čítam tu témy o chudnutí už dlho a už sa aj dlho sanžim schudnúť. Mam 26 171cm vážim 64kg.Moj problem sú špeky ktoré vytrčajú z nohavíc a hrubé stehná.Schudla som 10kg schudli mi prsia ruky tvár brucho ale tou spodnou častou tela neviem pohnút ja už neviem čo mam robit chodím do fitka na kardio behám po schodoch behám po vonku ale tie stehná nereagujú na nič.Jem vela zeleniny mrkva paradajky uhorky ovocie len doobeda aj to len jablká alebo pomaranče, banaý nie aj ked by som si ich taaak rada dala snažim sa nejest pečivo a chleba.Neviem či už sa maam zmierit s tým ako to je alebo či sa dá ešte niečo viac?

Magy

maoam - Rotationsscheibe inSPORTline Rotana
maju ju na sport-mag bodka de za 12 ecok, alebo inde. ale myslim ze uz podla nazvu to najdes v pohode sama ;)

dana660xz - tu kovovu som mal doma aj ja, obcas som sa na nej tocil uz len pre tu srandu, a to som chlap. bracha sa na nu postavil a roztocil sa co najrychlesie komplet cely. jasne ze vyletel a napalil to rovno do skrine a mal potom este tyzden modrinu na cele a ja este tyzden som mal svalovku na bruchu od smiechu :DDD

dana660xz

aha uz viem co to je, magy super si to opisal. to zelezne sme mali kedysi doma, to plastove som nevedela ze co to je. tak rotana je super vec, hlavne na stihly driek.

Maoam

ako sa vola rotana v NJ? skusala som hladat pod 'Rotationsdisk' ale asi sa to vola inak, lebo mi to nevyhodilo nic take, co by sa dalo objednat, dakujem za pomoc!

Magy

orina - rotacny disk rotana - ta povodna, kovova, sa vlastne uz nevyraba, dnes su k dispozicii jej modernejsie plastove verzie s kdejakymi magnetmi, masaznymi bodmi na chodidla a pod.
rotana je fakt jednoduchy vyrobok - su to vlastne len dva okruhle disky z plechu/plastu, spojene v strede oskou a medzi nimi v niekolkych radoch su loziskove gulicky. ta plechova bola fakt tenucka, mozno ani nie 2cm, takze sa to voslo kdekolvek pod postel, za skrinu a pod.
ta plastova, ako pozeram, je o hodne hrubsia.
ked sa na to postavis, spodna cast rotany je pritlacena o podlahu a nehybna, no a vrchna, na ktorej stojis, sa pohybuje uplne volne - otaca sa podla toho, ako sama chces. zakladny cvik je (napr. drzat sa niecoho) a vykrucat spodnu cast tela co najviac do stran, pricom horna cast tela stoji.
jednoduche, genialne.
kedze horna cast tela je skoro nehybna a nohy tiez, vykrucas telo iba v pase - a poriadne. no a to je presne ta cast tela, ktora ked sa intenzivne pohybuje tak sa v dosledku toho likviduju tukove faldy.

starsie temy o rotane su tu
www.ehealth.sk

www.zdravie.sk

dana660xz

hmm ja ani neviem co to ta rotana je (!!!) pozrela som na google, ale ani neviemako sa na tom cvici. pisu ale ze to zabera na nohy a podla obrazkov aj na tu slaninu nad riflami- na bokoch. tak hadam hej, ale na tu slaninu co ty hovoris, psodne brucho je dobry aj beh a taketo cviky: www.google.com

orina

Myslíte že rotana pomáha na tu slaninu nad riflami?Ja som ju jeden čas mala ale potom som ju dala sestre a dalšiu som si nekúpila.

Eva6

Rotana sa dá zohnať, síce nie taká ako kedysi, ale napr. na stránke insportline ju majú pod fitness pomôckami za nejakých 10€. Tiež bojujem so silnejšími stehnami, už som schudla 10kg, ale na stehnách sa to ešte drží :)

orina

Ahoj Danka aj ja tebe prajem nech sa nám to konečne podarí a mame v lete peknee pevné stehná zadok bez celuli.

dana660xz

orina ahoj, nie si v tom sama, ja teiz bojujem len so stehnami :( cvicim ako besna a nevzdavam to! spolieham na korcule a bicykel a drepy. hadam to raz zlezie. vela sil ti prajem!