ahojte, potrebovala by som vasu pomoc,ide o to,ze beriem Hak,ale pocas uzivania som mala crevnu chripku a jedna tabletka sa nevstrebala ako by sa mala,ale neuzila som namiesto nej dalsiu,ale normalne som pokracovala v uzivani,s priatelom sme spolu mali sex,ale menzes mi prisiel na den presne,lenze potom som ochorela,mam horucku,berem antibiotika,od vcera mi je na vracanie a dnes rano som aj vracala...baby mohla by som byt tehotna?
tehotna?
baby takymto sposobom nemožte byt tehotne.ak si mala gatky a naurobil sa do teba,alebo na tvoju šušku,alebo sa ta nejak nedotykal z rukami od semena,tak sa ti tam nemali ako dostat spermie.a ty anička ak si dostala menzes tak niesi tehotna.
ahojte...chcela by osm sa poradit...mylsim si ze som tehotna.avsak s priatelom som nemala sex,hrali sme len akusi hru .mala som nohavicky,ale on sa urobil..neviem,ci by som takymto sposobom ohla otehotniet...co si o tom mylsite,?
na tieto veci musiš byt velmi opatrna,aj tvoj priatel.ak si pri tej črevnej chripke vzala dalšiu tabletu,tak si urobila dobre a nemalo by sa nič stat!nemala by si byt tehotna,to vracanie može byt z liekov,alebo teploty,to sa stava.rozhone však teraz neriskujte a nespoliehajte na hak,pretože pri uživani antibiotik nieje učinna.až po douživani antibiotik za dva tyždne.pretože ti ešte tyžden bude posobit liek a potom dalšich 7dni potrebuje hak,aby nebola narušena učinnost.takže bacha!už boli aj taky,čo sa na tomto popalili.
vracanie môžu spôsobiť aj antibiotika a vôbec tvoje ochorenie. Ja si myslím, že nie si tehotna.