tehotna?

Príspevok v téme: tehotna?
basa

ahojte, potrebovala by som vasu pomoc,ide o to,ze beriem Hak,ale pocas uzivania som mala crevnu chripku a jedna tabletka sa nevstrebala ako by sa mala,ale neuzila som namiesto nej dalsiu,ale normalne som pokracovala v uzivani,s priatelom sme spolu mali sex,ale menzes mi prisiel na den presne,lenze potom som ochorela,mam horucku,berem antibiotika,od vcera mi je na vracanie a dnes rano som aj vracala...baby mohla by som byt tehotna?

markketa

baby takymto sposobom nemožte byt tehotne.ak si mala gatky a naurobil sa do teba,alebo na tvoju šušku,alebo sa ta nejak nedotykal z rukami od semena,tak sa ti tam nemali ako dostat spermie.a ty anička ak si dostala menzes tak niesi tehotna.

anicka

ahojte potrebudem pomoc meskala mi menstruaci 20dni ale uz som ju dostala ...mozem byt tehotna ???a ake su priznaky toho ze som tehotna

cicaaa

ahojte...chcela by osm sa poradit...mylsim si ze som tehotna.avsak s priatelom som nemala sex,hrali sme len akusi hru .mala som nohavicky,ale on sa urobil..neviem,ci by som takymto sposobom ohla otehotniet...co si o tom mylsite,?

markketa

na tieto veci musiš byt velmi opatrna,aj tvoj priatel.ak si pri tej črevnej chripke vzala dalšiu tabletu,tak si urobila dobre a nemalo by sa nič stat!nemala by si byt tehotna,to vracanie može byt z liekov,alebo teploty,to sa stava.rozhone však teraz neriskujte a nespoliehajte na hak,pretože pri uživani antibiotik nieje učinna.až po douživani antibiotik za dva tyždne.pretože ti ešte tyžden bude posobit liek a potom dalšich 7dni potrebuje hak,aby nebola narušena učinnost.takže bacha!už boli aj taky,čo sa na tomto popalili.