Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hľadám kamošku na chudnutie!

Wewa4444

ahoj
ada1991
do akých komentarov?? ako z fb lebo nič viac tam nevidim :)

nina13
dobrý nápad!
Tak baby budeme komunikovať na fb cez skupinu kamošky? ;)kto tam každy je nech sa ozve :)

nina13

baby, vytvorila som skupinu na fb... kamošky :) ... aj ten smail tam je :D tak ked si to dáte do FB do vyhliadavača, tak to by ste mali nájsť :) tak sa tam pridajte ! lebo takto je s mailami komplikované :D
prídávam aj link, len neviem či pôjde :/
www.facebook.com

naty207

lidi.. mám z vás mierny hokej.. :) mail máte.. ak máte aj záujem kľudne sa ozvyte.. :) a s tými kilami mi to ide trošku po ťažšie.. zo začiatku ľahko.. ale nejak sa to pokafralo :)

orchidejka

ada1991
chudnes pomocou tej dukanovej diety? akurat rozmyslam zeby som ju vyskusala..zda sa byt fajn, len neviem ci je ucinna..mas to vyskusane?

Peťušik

Ja by som rada komunikovala cez ten facebook niaku skupinu vytvoriť či?? :) a keď nie tak môj mail je Petus176@azet.sk :)

Peťušik

Aj ja potrebujem niaku podporu pretože to je už brutálne tá moja váha...a prosím ťa ak chceš tak sa mi ozvi na meil:) na začiatok by mi stačilo dať dole aj 5kg!!

ada1991

cauko wewe, ja chudnem podla -odkaz odstránený- (nebat sa, je to normalny link, len skrateny:) - ak chces mozes ist so mnou, napis mi tam do komentarov a ozvem sa!