Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hľadám kamošku na chudnutie!

ivana12

Ja som mala a ranajky banan a neskor jablko na obed kuracie maso s kuskom ryze a zeleninou na olovrant uhorku na vecer celozrnny chleba so sunkou, paradajkou a uhorkou :)
Podvecer som bola na bicykli na hodinku -355 kalorii :D
Ja sa vazim kazdy tyzden v nedelu takze snad bude aj u mna nejaky ten ubytok na vahe :))

Mirka83

No, nedá sa to zrovna nazvať diétovaním, skôr len tak zdravším stravovaním. Tak na raňajky som mala šunku, syr, vajíčko a zeleninu, na desiatu mandarínku, na obed celozrnné špagety s domácim pestom, syrom a paradajkou, olovrant paradajka a na večeru si dám zeleninový šalát a chystám sa k telke cvičiť. Inak som v pohybe celý deň. Pijem čistú vodu s citrónovou šťavou a zelený čaj. Dnes som sa aj odvážila, pomerala a neskôr sa premeriam znova, dúfam, že bude nejaký úbytok :) Ty si ako na tom?

ivana12

nevadi :) nebudem spekulovat a kupim si aj ja normalny bez tych posilnovacov ruk. :)
A co? ako vyzera tvoj prvy den dietovania? :))

ivana12

Jasne ze uz investujem do niecoho drahsieho ako do nieco co sa mi po par pouzitiach rozpadne. Nasla som aj take s posilnovacom ruk... ale neviem ci to je dobre.. nevyznam sa do toho :D

Mirka83

No ja mám doma ešte taký starý kovový komunistický, čo ešte moja mama si kúpila :) teraz väčšinou asi predávajú umelohmotné, viem, že niektoré robia dosť hluk. Radšej asi trošku drahšie ako najlacnejšie. Odporúčam to, je to skvelé, po necelom týždni som mala užší a pevnejší pás.

ivana12

Jasne ze uz investujem do niecoho drahsieho ako do nieco co sa mi po par pouzitiach rozpadne. Nasla som aj take s posilnovacom ruk... ale neviem ci to je dobre.. nevyznam sa do toho :D

Mirka83

No ja mám doma ešte taký starý kovový komunistický, čo ešte moja mama si kúpila :) teraz väčšinou asi predávajú umelohmotné, viem, že niektoré robia dosť hluk. Radšej asi trošku drahšie ako najlacnejšie. Odporúčam to, je to skvelé, po necelom týždni som mala užší a pevnejší pás.

ivana12

Ano? tiez som rozmysla ze si to kupim... takze to odporucas? :) vies mi aj poradit aky je dobry? lebo prave to pozeram na nete a cenovo sa to pochybuje od 5 do 20 €

Mirka83

Ja som tiež kedysi na fitlopte cvičila, až kým nepraskla pod mojou sestrou :D ona je trošku ťažšia váhová kategória. Ja ešte celkom rada cvičím na rotane :) Je to super vec!