Ahojte všetci!
Hľadám si kamarátku na chudnutie ;)
Spolu sa budeme navzájom držať a pomáhať si a všetko okolo toho písať a tak.
Nemusíme stále písať tu môžme aj e-mailom.
Stačí sa ozvať =D
Hľadám kamošku na chudnutie!
Ja som mala a ranajky banan a neskor jablko na obed kuracie maso s kuskom ryze a zeleninou na olovrant uhorku na vecer celozrnny chleba so sunkou, paradajkou a uhorkou :)
Podvecer som bola na bicykli na hodinku -355 kalorii :D
Ja sa vazim kazdy tyzden v nedelu takze snad bude aj u mna nejaky ten ubytok na vahe :))
No, nedá sa to zrovna nazvať diétovaním, skôr len tak zdravším stravovaním. Tak na raňajky som mala šunku, syr, vajíčko a zeleninu, na desiatu mandarínku, na obed celozrnné špagety s domácim pestom, syrom a paradajkou, olovrant paradajka a na večeru si dám zeleninový šalát a chystám sa k telke cvičiť. Inak som v pohybe celý deň. Pijem čistú vodu s citrónovou šťavou a zelený čaj. Dnes som sa aj odvážila, pomerala a neskôr sa premeriam znova, dúfam, že bude nejaký úbytok :) Ty si ako na tom?
nevadi :) nebudem spekulovat a kupim si aj ja normalny bez tych posilnovacov ruk. :)
A co? ako vyzera tvoj prvy den dietovania? :))
Jasne ze uz investujem do niecoho drahsieho ako do nieco co sa mi po par pouzitiach rozpadne. Nasla som aj take s posilnovacom ruk... ale neviem ci to je dobre.. nevyznam sa do toho :D
Jasne ze uz investujem do niecoho drahsieho ako do nieco co sa mi po par pouzitiach rozpadne. Nasla som aj take s posilnovacom ruk... ale neviem ci to je dobre.. nevyznam sa do toho :D
Ano? tiez som rozmysla ze si to kupim... takze to odporucas? :) vies mi aj poradit aky je dobry? lebo prave to pozeram na nete a cenovo sa to pochybuje od 5 do 20 €