Domace tetovanie

Príspevok v téme: Domace tetovanie
mravec852

Ahoj. Chcel by som sa poradit. Ja viem je to nezdrave a skodlive ale laka ma tetovanie. Ale nie klasicke. Chcel by som si to vytetovat sam, ide len o obrazok 2x2cm. Chcel by som to tak, ze s namocenou ihlou do tusu by som si uplne jemne podpichol kozu. Vraj to uz robili aj ini. Moja otazka je jednoducha, mam to urobit? Ano viem ze je to nezdrave ale aj klasicke tetovanie obsahuje vo farbive karcinogen. Bojim sa ze by sa mi nieco stalo. Nebudem si to davat uplne do krvy ale fakt len pod kozu. Mam pouzit tus alebo atrament? Alebo tuhu z pera? Hrozi tam nieco? Dakujem za odpovede.

majky456

uhm,sorry že vás rušim ale ja osobne som si niečo take robil sam doma a použil som tuš takže sa nemusis bat o nic zvlaštne lebo mam to tetko asi cez 5 rokou a stale vizera rovnako

Magy

mravec - taketo "tetovanie" si robia vazni a spodina, ktori nemaju na kvalitne farby.
to najmensie, co sa ti moze stat, ze ten "obrazok", ci ako nazvat to, co tam chces mat, sa po case rozide, rozpije, zdeformuje, jednoducho to bude vyzerat uplne nanic. aj to je vlastnost takychto nestabilnych pigmentov, ktore sa pouzivaju v tuhach prepisovaciek a pod.
myslim, ze par desiatok eur rozhodne stoji za to, aby si ich investoval a mal trvalu a naozaj esteticku pamiatku, za ktoru ti navyse tetovaci salon ruci.
aj keby to malo byt len 1x1 cm.

ja chapem co asi chces, ale nie kazdy experiment ma zmysel a v tomto pripade jeho realne aj mozne negativa vysoko prevazuju nad usetrenymi peniazmi aj hrdostou z toho, ze "robil som si to sam".
aby si potom nemusel investovat v normalnom tetovacom salone 3x viac na prekrytie toho flaku, co ti z takejto podomacky spravenej tetovacky vznikne nejakym normalnym motivom.

winki

drbká ti? Keď sa chceš rebarealizovať tak si zaobstaraj originál veci na tetovanie a prosím urob si sám....ale toto?

Jefitto

A čo ti jebe? Tuha z pera, atramanet alebo tuš? Na tieto veci sa použivaju špecialne upravené atramenty, ktoré obsahuje čo najmenej hocijakeho svinstva... keď na to použiješ tuš, alebo atrament za euro z najbližšieho novinoveho stanku, tak v tom prípade mi bolo potešením... a uvidíme sa na druhom svete