silné nutkanie močiť s únikom moču

Príspevok v téme: silné nutkanie močiť s únikom moču
Evinka33

Dobrý deň,
ja by som sa chcela poradiť ohľadom môjho problému. V posledných dvoch týždňoch sa mi dosť často stáva, že ma okamžite pochytí neudržateľná potreba močiť. Spočiatku som to zvládala a dobehla som na wc ale posledné tri dni to mám spojené už aj s únikom moču. Stáva sa mi to vpodstate v kľude, väčšinou keď šoférujem, čo je dosť nepríjemné keďže mojím zamestnaním je hlavne jazdiť. Niekedy to príde aj po 15 minútach čo som bola predtým a neviem to vydržať. Nikdy predtým som to nemala a je to nepríjemné.

ZyxerkA

Foel, neuviedol/la si pohlavie. Predpokladam ze si zena.

Presne na tuto otazku som odpovedela v teme hned pod touto ! Nabuduce sa neriad podobnymi nazvami, ale citaj cele temy, pretoze Tvoj problem nema s tymto absolutne nic spolocne.

Trosku anatomie zo 7. triedy zakladnej skolicky :

Nad hornou castou vaginy je ulozeny mocovy mechur, cize LOGICKY pri vnutornom tlaku a treni (penisom pocas sexu) pocitujes nutkanie na mocenie.

foel

ospravedlnujem sa za parazitovanie v teme, ale ma podobny nazov, tak to pisem sem.. Chcem sa spytat, ci je normalne, ze aj ked idem tesne predtym na toaletu, pri sexe mam stale pocit ze potrebujem mocit a ze uz to nevydrzim? (v inej situaci, nech robim cokolvek, nepotrebujem casto mocit)

ZyxerkA

Evinka, nezufaj, vobec to nemusi byt inkontinencia.

Kludne mozes byt len nachladnuta. Hlavne si udrziavaj krize v teple, a kup si intimky pre unik mocu. 3x denne pi urologicky caj.

Ak to bude pretrvavat, navstiv urologa

Loveme

Nepíšeš koľko máš rokov,ale pravdepodobne máš počiatočné štádium inkontinencie.Postihuje prevažne ženy. Radšej nečakaj a vyhľadaj urológa. Veľmi dobré sú podporné Kegelové cviky. Info o nich nájdeš všade na nete.