Dobrý krém do solária

Príspevok v téme: Dobrý krém do solária
suns

ahojte kočeny :) viete poradiť výborný krém do solárka ? Mám bledú kožu a potrebujem chodiť minimálne 2 mesiace s mierou, viem, čo solárko môže spôsobiť, ale som poučená, zatiaľ som v živote bola asi 15 krát a vždy mi to pomohlo :) a našťastie žiadne negatívne účinky som nevidela.
Teraz potrebujem KVALITNÝ krém, ktorý by mal aj ochranný faktor a zintenzívňoval opálenie. Mala som Caribbean gold - cheers "bottom up" s vonou melona, je tu pisane ze obsahuje prirodne bronzery.. ale vzdy som sa s nim natrela, dobre vonal ale ze by mi to pomohlo opalit.. neviem.. a myslim ze nemal ani ochranny faktor :/
poradíte ? ďakujeem :)

Bublinka1911

Ahojte baby , dnes som si kupila do solarka krem sunshine bronze, ale ked som prišla domov , tak mi nedalo a natrela skm di nohy a aj telo a do solarka som nešla, lebo som uz nestihala.Chcem sa opytat , po naneseni ma začali velmi stipat az palit ruky, z coho to môže byť...umyla som si ich
Moja chyba, len mi poradte...to ten krém uz nemozem použiť v solariu??či co sa stalo , ešte podotknem , ze od rana som mala na rukach rukavice, lebo nás vytopilo....Dakujem za každú odpoveď

suns

hej, hladanim o kremoch som sa vlastne dozvedela, ze do solarka ides, aby si sa vystavila UV lucom, preto tie kremy neobsahuju ochranu.

a myslite, ze ak mam svetlu pokozku a chcem sa fajn do hneda opalit, bronzer mi pomoze ? resp. nemaju nejaky samoopalovaci ucinok? nechcem byt farebna flakata..
diky :)

xy:)

kremy do solarka neobsahuju uv faktor, su urcene na to, aby pokozku tak velmi nevysusovalo a bronzery maju trosku prifarbit..

suns

ked si zadas do googlu, strasne vela veci vyhodi..
ale ja som pozerala stranku kozmetika do solaria . sk

tam je dost velky vyber :) skus popozerat

suns

tam majú ale krémy predražené, radšej si idem objednať z internetu, aj po opalovani, aj na tvar specialne.. uvidím :) ale diky :)