Ahojte, mám taký menší problém. Chcela by som sa dať tetovať, ale odmalička mám problém s keloidnými jazvami. Nikde neviem nájsť priamu odpoveď na to, či sa to odporúča alebo nie a neviem ani ako mám odskúšať, či sa mi koža po tetovaní zjazví. Niektorí tvrdia, že z tetovania sa neurobí jazva ako taká, iní zas, že áno. Má niekto nejaké skúsenosti, prípadne radu? Bola by som moc vďačná za každý názor :)
Keloidné jazvy a tetovanie
raz zamnou bola nejaka pani a tiez chcela tetovanie a mala s tymto problem.samozrejme som jej povedal ze jej to neurobim pretoze som nechcel riskovat jej zdravotne komplikacie a nasledne mozne moje problemy.ale ked to tu tak čítam ze to je problem pre vela ludi jedina moznost pre kazdeho z Vas je si v prvom rade ked to velmi chcete dohodnut sa z nejakym taterom ze ho nejakym oapierom zbavite zodpovednosti za pripadne nasledky,potom nieco male aby ste videli reakciu.no a nasledne co chcete ale pokial mozno len nejake nie prilis vyplnene obrazky aby integrita koze nebola prilis narusena.(dufam ze som niekoho aspon dobre naviedol :) )
Ja mám tiež ten problém. Keloidne jazvy. Mne sa dokonca keloidy už robia aj po vyrážkach, už som z toho zúfalá. Tetovanie mi výrazne neodporúčajú, pretože dá jazva že vraj urobí, ale nik nevie povedať v akom rozsahu a tiez to závisí od toho kde to je umiestnené. Ja momentálne riešim pôrod s týmito jazvami:-/
Tiez mam ten problem..zatial som sa nepytal..mam znameho tatera ale nevedel mi nic o tom povedat.skusim najblizsie koznej na kontrole..0918880357 ak nieco
Spytaj sa priamo v tetovacom salone, ja s keloidnymi jazvami nemam skusenosti tak ti neviem povedat. Ale este lepsie jak v tetovacom salone nejakeho lekara, trebars plastickeho chirurga.
Je tu vobec niekto ochotny pomoct?? :-)