Diéta podľa Mačingovej

Lenkaaaaa

Ahojte,
Vsetkym odporcom vsetkych druhov diet. Dieta je z angl. Diet a nie je to synonymum pre hladovku a tiez nie zasadne pre uberanie na vahe. Je to skor sposob stravovanie a zivotny styl.

Ivka 1

Diéta podľa Antónie Mačingovej nie je len diéta, je to najprv 28.dňová detoxikácia - telo sa zbavuje škodlivín a zároveň sa učí novému zdravému životnému štýlu. V knihe "Najedzte sa do štíhlosti" je všetko detailne vysvetlené. Je to cesta nielen ku štíhlosti ale hlavne cesta k zdraviu. Detoxikačná 28 dňová očistná kúra vás naučí aj správnemu pitnému režimu.

megi118

toto nie je diéta-je to spôsob stravovania,ked si do tela dostavíme dôležité látky,ako vitamíny,a minerály-a prestaneme mať chut na sladké.Ja som skúsila stravovanie podla Mačingovej,a mam za 3 týždne dole 5kg,čo som rada-Štvrtý týždeň som nezvládla,ale aj to by som dokázala,akeby som nerobila v potravinách,Som rada že mám túto knihu,je výborná,zas som začala detoxikáciu podla nej.ak máš možnosť kúp si túto knihu,je fakt dobrá,alebo si niečo prečitaj na jej stránke.

TrixiPixi

Mam skusenost, nie velmi dobru... Omnoho viac sa mi osvedcila Dukanova dieta - vid -odkaz odstránený-

Zalezi velmi aj od toho, kolko kg chces schudnut. Ako pisu ostatni, dolezite je aj cvicit. Ja ficim na Dukanovej a pravidelne beham a za dva mesiace dole 8 kilov.

Ono, zasa ta dieta nie je nic svetoborne, ide hlavne o upravu jedalnicka na zdravu stravu a neprepchavanie sa blbostami.

Barbi45

Ahoj !
Ked sa budeš zdravo stravovat a budes pravidelne behat,cvičit,korculovat sa....tak nebudes taketo sproste diety vobec potrebovat....