Ahojte :) Moj problem,ako uz vyplyva z nazvu je taky,ze sa mi vo vztahoch s muzmi proste nedari.Okolo seba mam par najlepsich priatelov a potom dalsich skvelych kamaratov a znamych.Co sa tyka vyzoru,myslim si ze som atraktivna,napriek tomu si v poslednej dobe malo verim.Som spolocenska,mila a starostliva aj ked tvrdohlava a sem tam naladova:P..Pri chlapoch natriafam na stale tie iste typy,ktore niesu schopne sa viazat,len vyuzit a potom sa nestarat..Moji rodicia su rozvedeni a mamka si prechadza tym istym problemom..Nepoznam zenu ktora by mala vacsie srdce ako ona a napriek tomu ju stastie v laska obchadza.Myslite ze je to nieco so sa \" dedi \" z matky na dceru? Alebo je to proste len smola neviem:)..Raz som sa na tuto temu rozpravala s najlepsimi kamaratmi,ktori sa mi neboja uprimne povedat svoj nazor a sami to tiez nevedeli pochopit,preco som stale sama..Mam 20 rokov,tesim sa zo zivota,malickosti len mi chyba niekto,koho by som mohla milovat ..:)
Je mozne,aby sa nestastie vo vztahoch prenieslo z matky na dceru?
no jasne,ze chybu treba hladat najprv v sebe,ale zaujimal ma nazor nezaujatych cuzdich ludi na tuto vec :P
lost- odhadnut zamery nieje vzdy najlahsie najma pri takych tych sikovne prespekulovanych typoch,ktory nemaju problem hrat to na lasku :P
tak niečo také tvrdiť by si vyžadovalo hlbšiu analýzu, ale vo všeobecnosti možno tvrdiť že deti si nevedome preberajú určité vzorce správania po rodičoch. ale táto otázka sama o sebe je zlá a nemala by si si ju klásť, práve naopak - musíš sa sama seba spytovať ako to zmeniť :P
Nemyslím si, že by sa to nejak prenášalo. Ja pochádzam tiež z rozvedenej rodiny a moja mama sa do dvoch rokov po rozvode druhy krát vydala a so súčasným partnerom má teraz moju malú takmer 8 ročnú sestru. A okolo nej sa v mladosti obšmietalo x chlapov dokonca aj po rozchode. No a ja, som tiež pekné, milé, inteligentné dievča a mladé a síce mám teraz priateľa, ale dovtedy tiež nič nebolo. Štyria, s ktorými som si myslela, že by mohlo niečo byť vybabrali som mnou rovnako...každy jeden až som sa prestala tým zaoberať a do mesiaca som spoznala svojho súčasného, s ktorým je to miestami jak to počasie, ale sme spolu už rok a 5 mesiacov. A tiež si každy klopkal po čele, že take krásne dievča ako ja a taka milá a spoločenská a jak to, že nemám nikoho...ono možno záujemcovia na tvojej strane aj sú, ale nie sú tvoje typy a tých, ktorých chceš, tak nechcu oni teba :P...neboj sa, raz si ťa ten jeden nájde, niekedy to treba proste nechať tak. Ja som to tak nechala, a čo chvíľa mi začal vzťah, ktorý trvá dodnes ;)