Je mozne,aby sa nestastie vo vztahoch prenieslo z matky na dceru?

Príspevok v téme: Je mozne,aby sa nestastie vo vztahoch prenieslo z matky na dceru?
lux_2

Ahojte :) Moj problem,ako uz vyplyva z nazvu je taky,ze sa mi vo vztahoch s muzmi proste nedari.Okolo seba mam par najlepsich priatelov a potom dalsich skvelych kamaratov a znamych.Co sa tyka vyzoru,myslim si ze som atraktivna,napriek tomu si v poslednej dobe malo verim.Som spolocenska,mila a starostliva aj ked tvrdohlava a sem tam naladova:P..Pri chlapoch natriafam na stale tie iste typy,ktore niesu schopne sa viazat,len vyuzit a potom sa nestarat..Moji rodicia su rozvedeni a mamka si prechadza tym istym problemom..Nepoznam zenu ktora by mala vacsie srdce ako ona a napriek tomu ju stastie v laska obchadza.Myslite ze je to nieco so sa \" dedi \" z matky na dceru? Alebo je to proste len smola neviem:)..Raz som sa na tuto temu rozpravala s najlepsimi kamaratmi,ktori sa mi neboja uprimne povedat svoj nazor a sami to tiez nevedeli pochopit,preco som stale sama..Mam 20 rokov,tesim sa zo zivota,malickosti len mi chyba niekto,koho by som mohla milovat ..:)

lux_2

no jasne,ze chybu treba hladat najprv v sebe,ale zaujimal ma nazor nezaujatych cuzdich ludi na tuto vec :P

lost- odhadnut zamery nieje vzdy najlahsie najma pri takych tych sikovne prespekulovanych typoch,ktory nemaju problem hrat to na lasku :P

lost

Nie, nestastie neexistuje a vonkoncom sa nemoze dedit..

Ak ta niekto chce len vyuzit, musis to vediet odhalit a skoncit to s nim, idealne ale ho adekvatne "potrestat" ... (nech je zabava)

ander

tak niečo také tvrdiť by si vyžadovalo hlbšiu analýzu, ale vo všeobecnosti možno tvrdiť že deti si nevedome preberajú určité vzorce správania po rodičoch. ale táto otázka sama o sebe je zlá a nemala by si si ju klásť, práve naopak - musíš sa sama seba spytovať ako to zmeniť :P

Honor

Nemyslím si, že by sa to nejak prenášalo. Ja pochádzam tiež z rozvedenej rodiny a moja mama sa do dvoch rokov po rozvode druhy krát vydala a so súčasným partnerom má teraz moju malú takmer 8 ročnú sestru. A okolo nej sa v mladosti obšmietalo x chlapov dokonca aj po rozchode. No a ja, som tiež pekné, milé, inteligentné dievča a mladé a síce mám teraz priateľa, ale dovtedy tiež nič nebolo. Štyria, s ktorými som si myslela, že by mohlo niečo byť vybabrali som mnou rovnako...každy jeden až som sa prestala tým zaoberať a do mesiaca som spoznala svojho súčasného, s ktorým je to miestami jak to počasie, ale sme spolu už rok a 5 mesiacov. A tiež si každy klopkal po čele, že take krásne dievča ako ja a taka milá a spoločenská a jak to, že nemám nikoho...ono možno záujemcovia na tvojej strane aj sú, ale nie sú tvoje typy a tých, ktorých chceš, tak nechcu oni teba :P...neboj sa, raz si ťa ten jeden nájde, niekedy to treba proste nechať tak. Ja som to tak nechala, a čo chvíľa mi začal vzťah, ktorý trvá dodnes ;)

Najčítanejšie články