uz piaty rok som v praci ktoru som prijal na zabezpecenie mojej rodiny,dosiahol som uspech vo forme povysenia na take miesto kde boli doteraz len vysokoskolaci (asi 10 ludi za 5 rokov)vyplyva z toho ze problem je zjavny u vedenia ale to neriesi moju situaciu lebo to neviem zmenit a myslim si ani v najblizsom case to nikto nezmeni.nebavi ma uz ta robota ale co mam dalej robit zarabat musim ale je to tazke si najst druhu pracu.skusal som v praci aj po dobrom aj po zlom vzdy je zle a nikdy ma nepochvalia ba naopak stale sa hladaju nedostatky.verim ze riaditelka je schizofrenicka lebo absolutne si nepamata jej rozhodnutia,meni ich z hodiny na hodinu prekruca ich atd...berie lieky na uzkostne stavy(vyliecena alkoholicka).proste chaoticke vedenie a neriesitelna situacia.obrazne by som isiel aj kopat kanaly len aby som nesiel do tej prace.myslim na to aj v case volna no proste vzdy,neznasam to tam!!!bol by som povdacny lekarovi za jeho nazor na moju situaciu,dakujem
neviem ako dalej v mojom zamestnaní
Ja nepišem že on za to može.Ale že by mal/mohol niečo s tym urobit.Ja FIC.fandim.
marko s neni zač... hlavne si problémy v práci neber osobne..
mliečko ale zase nie za všetko môže Fico:D Ten s týmto problémom nemá nič spoločné a ani nezamestnanosť=( Bohužial, takto to je všade
Bohužial tu to mame tak v tomto štate.A zneuživaju hlavne to že je vela ludi nezamestnanych.Tak si viac dovoluju k zamestnancom.Toto by mal riešit tiež p.FICO.
dakujem ti martina 0222,potrebujem vela informacii a tvoja mi velmi pomohla mam taky isty nazor na vec ako ty ale je to o to silnejsie ze ide o mna.este raz vdaka,vidim ze pomohas aj inym.
marko s VITAJ V REÁLNOM SVETE... Prvá vec, čo ti chcem povedať, že takto to funguje v každej väčšej firme. Neviem, v akej oblasti pracuješ a na akej pozícií sa nachádzaš, ale úplne všade, kde sa krútia velké peniaze, sú zamestnanci vykorisťovaní a pod nátlakom tých z hora. Nátlak je pre nich forma motivácie. Neustály stres, nesplnitelné očakávania a stále vyššie kladené latky sú dôvod, prečo je firma taká bohatá, aká je. Má ťa to zotročiť a zamestnať tvoj mozog natoľko, že sám budeš len rozmýšlať nad tým, aký si nepoužiteľný a ako sa zlepšiť v tom čo robíš, aby ti nezostalo času a sebavedomia na to, rozmýšlať o napríklad prestupe do konkurencie a zároveň si tak poistia, že každý deň zo seba vydáš maximum. Môžeš to poňať dvojako... buď si ten stres a tlak pripustíš a zoderieš sa tam, alebo to budeš brať čisto bez emócií, bez stresu a pragmaticky, pričom sa budeš snažiť robiť svoju prácu náležite dobre vzhľadom k svojim zodpovednostiam a platu. V prípade výčitiek a kriku od hora, sa postavíš so vztýčenou hlavou a hrdo prehlásiš, že si robil najlepšie ako si vedel a z takých a takých dôvodov sa lepší výsledok dosiahnuť nedalo. Musíš sa vedieť predať a postaviť voči svojmu nadriadenému sebavedome a ako k rovnocennému partnerovi, ale zároveň s pokorou a záujmom učiť sa novým veciam.
No a ďalšia vec je, že ak chceš zmeniť profesiu, tak si za tým choď, ale dobre si rozmysli, čo robíš a čo k tomu potrebuješ. Kým nebudeš na to 100% pripravený, bude pre teba lepšie zostať v tvojej pôvodnej práci.