Sme spolu asi 5 rokov. Vedela som, že v mladosti fetoval, ale vraj prestal a potom občas "len" fajčil trávu. Sľúbil, že ked budem tehotná, prestane so všetkým. Možno aj prestal, ale po narodení dcérky sa moc zmenil. Nebol zlý, len akosi prestal mať o všetko záujem.
Teraz sme boli odlúčení od seba, nie rozchod, ale akési uvedomovanie sa.
Po vážnom rozhovore sme sa dohodli, že budeme spolu a začneme odznova. Rozhovor začal tým, že priznal, že keď sa narodila malá (čo je viac ako 3 roky), jednoducho to nezvládol a začal opäť fetovať. Po troch rokoch som sa dozvedela, že celú tú dobu, čo som ja bola kvôli nemu nešťastná, bral pervitín a trávu (čo je proti piku asi malina).
Teraz sa vraj uvedomil a vstúpil si do svedomia, vraj to už nikdy robiť nebude. Neviem, či mu môžem veriť. Ale musím sa priznať, že ja som sa s takými vecami nikdy nestretla a preto ani neviem rozoznať, či je "čistý".
On tvrdí, že najhoršie je preňho to, že to predomnou priznal. A vraj nechce to robiť už ani nám, ale hlavne ani sám sebe.
Vysvetlil mi, že keď to bral, mal v p..i totálne všetko. Nás, aj samého seba. Mňa ani nenapadlo, že toto je dôvod našich problémov.
Zvládne dlhoročný feťák uprednostniť rodinu pred "tým"? A ako mu môžem pomôcť ja, keďže som sľúbila, že urobím všetko preto aby sme boli šťastní nanovo?
Ako vlastne zistím, že je opäť v "tom"?