Mala som prvý krát pohlavný styk pred asi dvoma týždňami, prebehlo to ľahko, takmer bez bolesti. Dnes sme spolu sexovali znova a mňa to príšerne bolelo, nemohol sa do mňa dostať, pritom som bola rovnako vzrušená ako predtým. Asi je to sprosté, ale netreba zozačiatku sexovať stále aby som si na to nejako zvykla, či :D
bolesť i keď nie som už panna
Treba na to opatrne. Nie vsetkym dievcatam praskne blana na prvy krat, su dokonca pripady, ked zene praskne panenska blana az pri porode.
Blany su rozne silne, a vobec nie je pravidlom, ze prave prvy sex musi boliet.
A niektore zeny napr blany nemaju vobec =)
Priroda je roznoroda.
Mlade dievcata casto radsej navstivia gynekologa, aby sa presvedcili o tom ci su v poriadku a poradili sa s nim. V podstate aj tak by si ho uz mala zacat navstevovat, ked uz si zacala pohlavne zit.
Kazdopadne na to chodte opatrne, zvyknut si na to musi Tvoje telo, a Tvoja vagina. Hlavne ak ma priatel vacsie muzstvo dbajte na zvysenu neznost. a KOMUNIKUJTE SPOLU !!! Oboznamuj ho so svojimi pocitmi a vobec sa neboj ani nehanbi povedat mu ak Ti nieco nie je prijemne.
Ako bolo spomenute, skuste aj lubrigacny gel, odporucam v lekarni gel s cajovnikovym olejom, je to prirodny produkt a cajovnikovy olej ma aj uklludnujuce a dezinfekcne ucinky.
Ak Ti bolest bude pretrvavat, stupnovat sa, alebo sa Ti nieco bude zdat , ani chvilu NEVAHAJ a zajdi ku doktorovi !! prehliadka je ovela prijemnejsia ako napr u zubara a gynekologovia vacsinou byvaju velmi mili a ustretovi.
A sice nakoniec, ale v neposlednom rade - pouzivajte OCHRANU !!!!
a ty si myslis, ze po prvom sexe uz budes dostatocne "roztiahnuta"? Mna bolelo milovanie este dva mesiace po prvom sexe. Staci poriadne dychat, byt uvolnena a ak nahodou dostatocne nevlhnes, tak pouzite gel
presne tak a treba nezabudat mazat kto maze ten jede