Ahoj baby.....
Rozhodla som sa,že vám napíšem niečo čo vás možno bude motivovat a pomože vám dostat sa z problémov :-)
Pred rokom som za 3 mesiace schudla asi 17 kg.....samozrejme som jedla velmi málo a vela vela cvičila.....vypadavali mi vlasy a menštruaciu som samozrejme tiež nedostala....potom som sa začala nenormálne prejedat. Všetko som to vždy vyvratila (bulimia) . Velmi dlho som sa takto trápila.....nechodila som do spoločnosti,nerobila som vobec nič,čo ma bavilo.....Myslela som len na jedlo.....Vždy som bola vysilená,aj ked som pred tym nejdla...moj život sa zmenil...Jedného dna som si povedala : DOST.....začala som jest normálne....aj ked som jedla vela vela sladkostí,neprejedla som sa ....a aj ked ano,vždy som to v sebe ,,udržala´´ . Samozrejme som sa ani raz nepostavila na váhu.....videla som,že všetky moje šaty su mi male.....ale povedala som si,že čo...som stastna..... a teraz ? už mesiac jem zdravo....mesiac som si nedala čokoládu,cukríky,ani nič čo škodí postave....už som schudla 3 kg....velmi vela cvičím,behám,hrám hádzanú....robím vsetko čo ma baví .... a najlepšie je,že sa raz možno dostnem k vysnívanej postave bez trápenia sa :-) teraz som už pochopila,že ked toho zjem viac,riešením nie je zvracanie,ale + 2 km behu :-) Držím vám palce,nech sa tiež cítite aspon tak dobre ako ja teraz :-)
Rada pre vás :-)
Aj ja Ta obdivujem nechcelo by sa mi tolko športovat kôli tomu kolko zjem. Všetko sa dá len treba chciet a to je tažké.
ja sa prejedám raz v týždni v ktorom nič nejem chcem to zmeniť!napr. dnes je ten den 2 biele jogurty s cheerieos,hrozienka v čokoláde,250g čok.milky,hubove rizoto 140g to je moje obžerstvo v nedele stále naberiem,a týžden to zhadzujem :((
mas aj moj obdiv... snazim sa to dokazat aj ja, strasne tazke to je. hnusoba je ta choroba :(
držím palce, ja jem zdravo od novembra 2011, nie vždy to dodržím, ale nevraciam...
je uzasne,ze si sama zvitazila bez pomocou nad tak tazkou chorobou ako je bulimia ...
obdiv! :-)