Neviem ako mám žiť ďalej. Je to strašný pocit - keď nie som doma sama, ale cítim sa strašne osamelo. Ta prázdnota, chlad, žiadna spriazdnena duša nablízku.....
a tom mám manžela.Kde sa to pokazilo už ani sama neviem. Riešiť to už nemám sil ani chuť.
Samota v manželstve
Ak si doma s dietatom , na materskej , tak ta možno všetko ubíja , stále rovnaký kolobeh ... Muž chodí do práce , no ty si doma , nemáš ho čím zaujať ? . Možno sa to zmení , ak začneš pracovať , nebude ani čas zamýšľať sa nad samotou ...
Dobre ti radia , rozprávať sa , snažiť sa , aby sa stále niečo dialo ...
Človek má niekedy také obdobie , ked sa mu zdá , že si už s partnerom nemá čo povedať .-( no nemusí to byť konečná , stane sa niečo , čo vás prinúti začať odznova a inak :-)
držím palce .-)
Asi je to aj u vas klasicky pripad odcudzenia po rokoch splocneho zivota. Ja by som si ale myslela, ze v tvojom pripade prave ten maly 3-rocny ti zabrani v tychto pocitoch osamelosti, ved on je este na tebe zavisly, potrebuje ta a stale je nieco okolo neho. Myslela som si, ze prave tieto deti, co pridu s odstupom casu mozu pomoct prekonat tu prazdnotu, co nezriedka vo vztahoch po rokoch vznika. Asi som sa mylila.
Kafik, a prečo by som ho používať nemala? 15 rokov je dosť veľký vekový rozdiel, a predsa dieťa už po tridsiatke, má svoje riziká....
takže si sa zmierila s tým, že budeš trpieť? Alebo sa ideš rozviesť?
deniki, bez urážky, ty aj používaš mozog?
Druhé dieťa po 15 rokoch??? Dosť čudné...Nebola si na to druhé dieťa už stará? Bez urážky :-))
19 rokov, mam 18 a 3ročného syna
ako dlho si vydata?
no ale mi máme deti ..... preto je to tak ťažké.....
treba sa porozpávať, jasne treba dať najavo čo ťa trápi inak sa to ani nedá. a keď budeš mať dlhšiu dobu že hádžeš hrach o stenu a nemáte spolu deti tak veľmi "jednoduché" riešenie - rozvod