zanedbava ma?!!

Príspevok v téme: zanedbava ma?!!
mirkaaaa

Ahojte,hladam niekoho,kto ma podobny problem,ale cosi podobne zazil. S priatelom sme uz takmer 4 roky, predtym sme sa milovali vsade kdekolkvek,kedykolvek a najme vela. Ja viem,ze sa to casom znizuje,predsa cas robi svoje. Problem je ten,ze on nema zaujem o neznosti,milovanie,cokolvek..skusala som pradlo,osviezit to,nove miesto,o nic nejavil zaujem. Ma novu pracu a stale tvrdi,za je unaveny,zvlastne,ze len pri mne. toto trva uz nejake 2-3 mesiace a ja neviem,co mam robit. Rozhovor nepomohol,inu nema a na vsetko ostatne/ostatnych energiu ma. Co s tym?
Dakujem za prispevky k veci.

mirkaaaaaaa

ludia dakujem za kazdu jendu odpoved. To ze nikoho nema/neriesi viem,jednak osm sa pyala,jednak som si nanho posvietila. Skor by som to smerovala nejak tak,viete pedtym bol bol bez prac a fakt je unaveny,nezvyk proste. A jednak sme fungovali na dialku..teraz sme spolu casto..a ked nie sme spoluvela si volame. Takze nejake to presytenie citim aj ja a viem,ze je unaveny,kedze zaspi takmer okamzite. Aci mu leziem na nervy?porpavde,ja sama by som vpsoledn dobe liezla na nervy..ale dkaujem za kazdy jeden nazor

doubledog

nemusi mat nikoho ineho, mozno mu len lezies kvoli niecomu na nervy, pripadne sa ta presytil.

musela by si popisat viac, aby sme to vedeli odhalit.

ale je samozrejme mozne, ze ma nejaku peknu kolegynu v novej praci, ktorej venuje energiu.

Magy

mirkaaaa - da sa len suhlasit s 2bodka a deniki. muzska sexualna energia (resp. povedane jednoducho chut na sex) za normalnych okolnosti fakticky vylucuje to, co tu pises.
s tym, ze nema inu zenu/objav, by som si az taky isty nebol.
ale existuje aj menej hroziva (ak sa bavime o nevere) alternativa.
zdravotny problem. a muzi sa casto hanbia, boja priznat, ze maju nejaky chulostivy problem.
budes musiet na neho pritlacit aby "kapol bozsku". inak to nevidim. len potom sa to bude dat riesit, nech to bude cokolvek.

2bodka

Asi by skor skor vsadila na to, ze ma novy objav... aj ked tomu asi nebudes chciet uverit :( najpravdepodobnejsia je tato moznost.. vyhovarat sa na unavu? u chlapa? chlap moze, aj ked spi :D

deniki

Neviem, je to veľmi zvláštne, že už vôbec nejaví záujem o teba...Ako vieš, že nemá nikoho? Veď zdravý chlap potrebuje sex, či nie? Ja som s manželom už päť rokov, ale ten by sa so mnou miloval aj trikrát za deň...A ak nie, tak určite každý deň áno - aspoň raz...Zo začiatku to tiež bolo medzi nami až moc horúce, časom už menej, ale stále sa ľúbime a je medzi nami vášeň a vzrušenie...Fakt je mi to čudné...niekde problém bude, skús si na neho lepšie posvietiť. Ináč, aj môj manžel je unavený z práce, ale na mňa si čas nájde...takže máš to ťažké, keď nevieš o čo ide. Ale držím palce, aby si si to s ním vydiskutovala a poiešili to :-)))