dobra gynekologicka NR

semisa

Ja tiež chodím k Turbovi, odporučila mi ho kamoska a ta ma dost gynkol. problemov a vzdy jej pomohol ... myslim si ze je fajn, zatial som s nim nemala problem a ludsky pristup ma .. este ani ku nemu nevojdem a uz vie moje meno a je fakt milý :)

imigi

ja teda neviem, moj gynekolog sa vola Krjak, ale mne sa teda nezda, ze uplnatnuje ludsky pristup :((( v poslednej dobe ked od neho odchadzam, tak mam hlavu v smutku, taky je nevrly a bezdovodne, co ma mrzi este viac. :( mozno len nikdy nema svoj den, ked som tam, alebo mu niesom sympaticka, alebo uz neviem co :((

slzicenka

ja by som odporucila MUDR.TURba,on aj so mnou rodil,zachranil mne i dietatku zivot...je to fakt dobry lekar a navyse ma aj srdce...a tiez p.doktorovi Fiebigovi vdacim za vela,nebyt ich dvoch,dieta nemame.

bebuska

Ahojte. Teda ja som s Dr. Krjakom nadmieru spokojna. Je to skutocny profesional, diskretny, ohladuplny a na to ze je cely den v praci aj mily....:)

aabb01

Tiež chodím k Dr.Krjakovi a som zaťiaľ spokojná a poznám aj veľa žien, ktoré by mi dali za pravdu,že je to odorník a aj s veľmi ľudským prístupom. Mala som možnosť vyskúšať viacerých gynekológov, ale Krjak sa mi javí ako suverénne najlepší.

faho

nie Turban, ale Turba :-) /chybicka se vlodila/ :D... aj ja k nemu chodim, je to sice gynekolog a nie gynekologicka, ale je skvely a ma velmi ludsky pristup... je citlivy a na kazdu pacientu si najde cas... kiez by bolo takych lekarov viac