Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Len dufam, že som ťa neučila, lebo potom mi už asi nenapišeš...... Inak, ten Mier by mi vyhovoval, lebo tam blizko byvam.
jarka ak budes vediet nieco nove, myslim ohľadom tej jogy ozveš sa? Chcela by som to skúsiť, ale myslím len samotné cvičenie, dá sa to? Musím prijať aj celkovú filozofiu jogy? Lebo potom neviem.
silvi mne za kazdym pichli na pohotovosti magne kym som neprisla na to ze mam PP teraz beriem lieky a je to v pohode. Ja som z KE ked zacne joga dam ti vediet je to super raz do tyzdna 50 Sk si tam hodinu a vela sa tam relaxuje a dycha
silvi ty robis na tuke? pozeram ze mas taky mail. Len preto sa pytam lebo tam chodim do skoly :-)
Ja viem, ze nie si z Kosic, len som reagovala na prispevok, ktory si pisala pre Jarku. Inak, drzim palce u lekarky, a skus to Magnesium. Prajem pekny den.Silvi
tish aj mna nejak boli hlava ci co asi dajaky tlak ci co. Pospala by som si ale do 4 tu musim byt a potom idem na anglictinu
silvi ja chodim na mier na jogu ku misikovi ale neviem este ci zacal este sa mi neozvala znama
oki tish ozvi sa potom :-)
no ja uz som po obede
silvi ja nie som z ke, ja som v ba:( a idem dnes k lekarke na kontrolu