Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

inka

damaxy ono to neni take hrozne,len ma rozladili tie piatkove nakupy s mojim mangelom a neako mi to pokazilo cely vikend.sybila,možno sme aj z jedneho mesta,ked aj vy ste mali jarmok.a tenstrach velmi dobre poznam.Ja som bola v nedelu s kamoškou vyberať darček k 40-ke a už do predusom rozmyšlala ake to bude na figu ked mi bude blbo.Ale tak isto,nič mi nakoniec nebolo akurat sombola dobre unavena,lebo sme sa nakoniec motali od druhej poobedia do večera po bratislavskom poluse,ale kupili sme darček a v piatokidemena oslavu.Aja sa zase bojim už dopredu ako tam vydržim dlhšie ked už o osmej som unavena ako kôň.ešte že idem vo štvrtok k psychologovi,dufam že mi da neaku dobru radu.jasavam tam normalne tešim a take skupinove terapie ja by som prijala,mne robi dobre,tak ako pri vas,ked viem že nie som so svojimi problemami sama.takže barunka vyskušaj a neboj sa toho.Ja vždy hovorim uvidim a viac popripade nepojdem.ale na to vymysleli skupinove terapie,lebo to robilo ludom dobre.

damaxy

A bodaj by neboli paniky a nervy,ked si to dovolíme dopustit.Píšem to preto,lebo tiež som sa vždy ponáhlala,lebo som nenahraditelná a rýchlo rýchlo,tie nepríjemné,každodenné veci vybavit,nezdržovat nákupmi.Ale potom ma napadlo a či len ja to pojem,čilen ja potrebujem drogériu,takže moje milé napíšte mu lístok a nech bez toho epríde.Ja akože nemôžem a nech je do hodiny doma a potom sprdung kde bol 3 hodiny a prečo taký puding a jogurt a nie onaký ako bol napísaný.Stačí vymenit úlohy,takže treba rozmýšlat a nie sa nechat vytáčat.Ja to tak podobne s mojim robím a pomaly si zvyká,že to nie je moja záluba ,ale potreba pre fungovanie domácnosti.

damaxy

Barunka neboj sa skupinovej terapie,ved ty jednu absolvuješ každý den s nami,rozdiel je len v tom,že tam tých ludí aj uvidíš.To je ako po A. No a po B.je to,že si svojprávna a vieš posúdit ako to na teba vplýva a nepôjdeš tam.Vždy sú nejaké možnosti,tak prečo nevyužit?A zasa môžeš pomôct nám aj tu svojimi poznatkami.Neberme to všetko ako ,že sme my postihnuté,ale aj tak,že práve ja,teda barunka tam pôjdem a niekomu mojimi skúsenostami pomôžem.Ber to ako prvé rande,trocha napetia,nervozity a výsledok bude fajn

tish

ahojte, jarka, musim tam rano s mocom a potom sa uvidi. a ked mi poklopala po oblickach, este po polhodine ma tam bolelo

barunka

ty sa máš jarka.ja sa ešte sama neodvážim do väčších nakupných centier.vždy si vsugerujem,že mi bude zle a tak aj je.Hoci o chvíľu to prejde,tá chvíľa je desivá.
Dnes to nejako baby odfkákli.Končím už dnes v práci,takže zajtra ráno ťa pozývam na kávu. papa

Jarka77

sybyla ahoj no vies co ja s mojim tiez nerada nakupujem lebo tiez sa ponahla a presne za radom musime ist takze radsej si idem autom sama nakupit a je to vyriesene ja si chodim hore dole a nikto ma nebuzeruje :-)