Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
aj mne je od vcerajska nejako divne. Mam take trasenie na hrudi...akoby mi stale bola zima.
dobre rano, nejake to lepsie nie je.
dobru noc vam prajem. zase si laham s depkou, uz ma to fakt nebavi:(
inka,damaxy dakujem za vase reakcie na tie moje nozky neposlusne,co sa tyka tej tetanie, mala by som si dat mozno spravit testy.ako to prebieha?moj priatel cital na tureckej stranke o PP.bolo tam toho dost,napriklad ze aj ked sa este PP neprejavi,ale uz niekde ciha,a caka na nejaky moment alebo spustac,prejavuje sa napr.tym ze ludia maju velke problemy so zlcnikom co mna trapilo vyse roka,a po prvom ataku ani neviem ze ho mam,uplne to preslo.alebo ze zeny bolia dlhodobo prsia atd.samozrejme ze vtedy nam lekar nic nezisti.ta stranka bola dost rozsiahla,ja som totiz este taku rozsiahlu stranku na nete nenasla,viete vy o nejakej?vsetky su viacmenej len takymi zakladnymi informaciami.ja sa citim uz ovela lepsie len vcera mi bolo trochu uzkostne,a potom zacalo prsat ako vzdy..
joj a pre srandu 18. mam skusku s psychiatrie,dobre nie,v plnom prude a prakticky.Ja hovorim,ona ani netusi ako ma vzdelava.
kebyze len ja,mi vsetci,zajtra idem k svojmu cvokarovi,chcem sa ho na to spitat,keby mi dal tabletky tak tajne do kavy,nie ze by si ich nedala sama tu hrozi ze ich bude pojedat vselijako ved ona je schopna za den pojest 6 ibuprofenov,nejake paraleny ja sa cudujem,ze jej pecen neodisla,a ked ich obcas aj zapije no hruza
tiež nechce pripustit,že fyzická nepohoda môže vychádzat z psychiky a opacne a potom sa hladajú chyby aj v ludoch,že ty si na vine ,že je jej tak a pod..
Jolanka ved ty vieš o medicíne dost,nie je to trochu aj také starecké depresie a pod..Naozaj by nepomohlo niečo na zmiernenie a zlepšenie nálady?Ved má nejakú lekárku kam chodí,čo tak trochu ju predbehnút a povedat Mudr že sa jej mení osobnost aby niečo predpísala a stlmila ju.Vieš aj naša chodila teraz po lekároch a druhý múdry syn ju prehovoril na xanax/pre sibnutých/ vzala si a bolenie zaludka a mechúra a tlak a bušenie nejako prestalo.Niekedy stačí fakt málo,hoci ak si raz nie lubená tažko to zmenit,ale máš kopec sympatizantov a tí ta držia
on ten hnev nie je az taky,je mi jej luto ona nepozna krasu,dobro,proste,ze clovek nieco moze robit s lasky a necakat nic, ona nechape slovo rodina ani spolocne spolunazivanie,proste ona len superi,ohovara, deli moje vase.Ja dokonca ani nemam voci nej nenavis,ku ktorej sa ona priznala,ani po tomto vsetkom dokonca som jej vdacna za prekazky ktore nam kladie,pretoze tym utuzuje vztah mna a mojho muza,je to paradox, ale uci nas riesit problemy,analizovat,robit kompromisi ale i velmi ublizuje,vies Damaxy mna oklamat moze... ale seba?.. utece pred sebou?,nebola ta facka uz len jej beznadej,ze jej nevychadzaju jej pykle,5tazko co sa v nej odohrava nechcem si to ani predstavit,neprajem jej nic zle to ma uz za sebou,preto som tu stale a stale presvedcena, ze moj muz musi vratit to co mu dala.I ked ona to nevie a nechce prijat.Ja budem stat a klopat pred dvermi,mozno ich nikdy neotvori,ale ked umrie tak budem mat pocit,ze som spravila maximum.I ked teras sa mi melie v hlave vselico.
Jolanka len to treba nechat vychladnút a reagovat opacne ako caka aby mohla vyprovokovat súboj.Nechcem sa jej zasstávat to vieš že ja nie,ale má nárok vzhladom k smrti ktorá sa jej blíži mat určité výplavy emocií.Naozaj zvážte celorodinne nejakú pomoc ved ty ovladaš ,niečo proti úzkosti a na upokojenie.Nemôže to byt prejav nejakej choroby.Nehovorme o rom čo ti spôsobila,to chápeme ale skúsme o tom čo s nou?Je to správanie ako predtým?Hovoríš že si aj vypila,čo táto problematika.Všetko sa deje pre niečo.Svoju zlost vieš skrotit a teraz len čo s touto zlostou.Ved inak nám scvokneš,takže nedaj sa ovladat hnevom aj ked máš nan nárok.