Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

misiak

Caute. Milos tak ty si taky nebezpecny ked si vypijes? :) ja som to skusil v sobotu a tym ze vsetko bolo uplne fajn ma to este viac spevnilo :) som naozaj rad ze je to zamnou :) bal som sa ze alkohol spusti nejake myslienky ale nestalo sa. Uz som vysadil aj spitomin :) to je paradne ked ta napadaju take myslienky :) treba sa obdarit :) tanicka a nieze vsetko stihnes spapat do vianoc :) vcera som bol dlho hore tak teraz by som spal. Zas ten nestastny travian :)

lenccok

ahojte vsetci:)
zaujimalo by ma ako sa da bojovat s perfekcionalizmom a aj s lenivostou, niektore baby to tu uz spominali...

monika9

poviem im ked budem mat podpisanu zmluvu,uvidim v stredu.Tak budeme len chvilu na party lebo na druhy den ideme do domova....

tatiana26

Rozkošné, všetci dnes mám divné pocity... :)len každý iného charakteru... U mňa je to už lepšie. Idem do sprchy a cvičiť... Miloš to sú vážne dilemy... daj vedieť, pre čo si sa rozhodol :)))

monika9

noja som zapla pracku aj mna chytaju tie divne pocity ale oni prejdu....ja sa chystam kupit babiku,boze ja som v hrackarstve pekne davno bola