Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ja saunu nemusim tam sa dusim a uz som vyskusala viacero druhov.Ja sa potim po paralene ale aj po sertraline niekedy hlavne teda v noci.pred chvilou som otvorila dalsiu temu a tam zase gramatika,co su vsetci posadnuty
ja som tiez este z tej generacie ked dievcata boli este v 14-tich panny a casak ako Tabu to bola teda vec!!!Ale zeby niekto v dnesnej dobe 16-rocny take nieco nevedel a pritom je to zene
ja do tej temy tiez neprispievam pretoze nemam slov k niektorym pripadom....som si tu temu raz otvorila,myslela som si ze sa jedna o nejake plesne alebo zapaly a tam sa jedna o hovadiny.Ja osobne sa umyvam normalne,nic ma pri tom neboli.Somsi lahla trocha nech sa potim
zuzka este nie lebo muz je este v robote a do lekarne nechcem ist peso,je dost zima vonku a ja sa potim.Len ci ta chripka neskresli aj ten test.Milosko teraz je moderne sa posmievat kvoli pravopisu ale to dievca fakt pisalo bludy ako ze klitoris odpadne v starobe a podobne veci,tiez som kukala jak puk
Monči a čo už si si robila test?
Miloško sa ti čudujem že si sa zamiešal do toho "susedného fóra" ja si to tiež čítam a super sa na tom bavím ale písať by som tam asi nešla.Sú tam poväčšine deti respektíve adolescenti ktorí ťa medzi seba nepustia a tvoje názory nikdy akceptovať nebudu tak ser na to a ostaň pri nás
lenivost ale to kazdy niekedy ma ze sa mu nic nechce a potom je zase hyperaktivny,u mna sa to zvykne takto striedat hlavne cez zimu.Tato chripka ma dorazila,muz mi kupi coldrex a aj teh.test pre istotu,to hlavne kvoli liekom,museli by mi dat dake ine alebo co.
Joj Miloško môj ja nariekam skoro každý deň ale len vtedy keď počujem o smrti deti pre mňa je to strašné len o tom písať aj teraz sa mi hrnú slzy do očí.Neviem čím to je nikdy som taká citlivá nebola a doslova ma to serie.A vôbec bolí ma celé telo a určite to nieje z chrípky ráno vstávam ako dolámaná trvá pol hodinu kým to rozchodím a ešte mám aj vrtulu a poriadnú.Práve som sa vrátila z mesta bola som len na chvíľu a som rada že som doma.Idem si sama sebe na nervy a ešte som aj lenivá,do ničoho sa mi nechce púšťať.Ani darčeky som sama nekupovala.Na to som si vždy potrpela vybrať pekný darček.Lenže teraz mi to nejako nejde a nie vždy sa človek trafí.Tak som rozdala peniaze oblečenie si kúpili sami a ja už dokúpim len nejakú maličkosť.Je vás tu viac takých lenivých?
ja som sa pobavila na teme o klitorise,fakt zabavne.No moze to byt z prechladnutia ale aj z nieco ineho ak by to bolo TO INE tak toho dietatka z domova sa samozrejme nevzdame,budeme ho chciet.Planovali sme aj planujeme vlastne aspon jedno dietko.To na veci nic nemeni.