Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
No Monika presne to potrebujem dosiahnúť - aby vstávanie nebol problém :) Ja si dávam sprchu odkedy som doma, ale aj tak by som po nej pokojne zaspala...
so vstavanim problem nemam,vstavam kazdy den medzi 6-tou a pol siedmou,varim kavicku a tak.....ked som rano chodila do prace tak prva bola sprcha,to ma vzdy tak prebralo,ozila som jak rybka....
Dobré ráno, zlepšujem sa, dnes mi trvalo už len 40 minút kým som sa dostala z postele :)Nejaké najružovejšie to nie je, ale nič sa nedeje, ideme na to ;)
caute vsetci,vidim ze su tu nejaky novy ludia,dobry clanok to je o uzkosti,no je to cele pravda aspon podla mna.Nadopovala som sa coldrexom vcera,uz je trocha lepsie ale este tu chripku mam stale.Test bol negativny,je to z prechladnutia.len pekne pecte,mne napecie krsna tento rok,juj nerada peciem.
ADULIK kde si? Ako si to dnes zvládla?
Uf, hotovo. Idem si zacvičiť a konečne si v kľude ľahnem a idem čítať. Alebo žeby som išla upratovať ? :D
MIŠKO neboj nič, strážim ako oko v hlave :) Na masáž chodím každý týždeň, takže to je vždy gut...
SORYY len prídi, prídi, my sme tu kamaráti, máme sa radi, však? :)