Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok1

tak musis ist nato pomalsie...
vies co ti to sposobuje? zvysenie dopaminu v mozgu...
tak ale luskni prstom a prejde:)

katkaxxx

ahojte,no neviem co a ako a preco ale mne je dnes trosku horsie :) vcera tesne pred spanim brutalna panika,uplne realny pocit ze ma taha smrt,normalne som sa bala zaspat. no a dnes zase kopec haluzi. rozmyslam len kde sa stala chyba. ono jedna vec je ked sa clovek snazi sam, meni myslenie, zvyky atd a druha vec je, ked ma okolo seba neustaly stres a rodinne problemy. ale tusim to celkom do seba zapada.. odkedy som opat mala to s tou mamou, tak som cez den mavala busenia srdca a som sa cudovala preco. nuz, uzkost je svina. moje stastie,ze uz som sa za posledne mesiace toho vela naucila a nepripustam si to tak moc ako predtym.len ma s prepacenim strasne sere, ze clovek sa moze snazit aj vsetko, ale ked ma okolo seba stale problemy a len jednu jedinu osobu o ktoru sa moze opriet (vdaka bohu za nu, resp. zahno!!!) tak je to take dost smutne a tazke. este okrem tej mamy boli nejake veci v rodine, ale o tom som tu uz nepisala. aj tak mam blby pocit vobec pisat tieto moje malichernosti, oproti tomu co pisali/prezili niektori ini ludia, aj tu pritomni, je to malicherne a ja sa len stazujem. ale som rada, ze to mam aspon kde povedat.o hodku idem von s kamaratkou a kamaratom,tak sa trosku uvolnim :) nie za pomoci alkoholu :)) ale za pomoci prijemnej spolocnosti a dobrej nalady :) majte sa pekne zatial

lencok1

toto som nasla na jednom fore, je to pravda?
Antidepresiva typu ssri by sa mali brat az v dospelom veku, ked je mozog uz plne vyvinty. Doporucuje sa az po 25. roku. U mladistvych moze sposobovat depressie so samovrazednymi sklonmi. Nevie sa ze preco. Ked mas menej ako 25 skus ad ineho typu.