Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
No ja som vcera mala teda vecer, hotovy thriller, len skoda ze len v mojej hlave :( Ale uz sa to lepsi, dnesny den bude a uz aj je ovela lepsi. Esteze je tu vela slnka, to tak krasne hreje a osviezuje mysel. No krasne :) Prajem vsetkym krasny den a myslite na to, ze za tymi mrakmi a dazdom je niekde hore slnko. A urcite o chvilinku vyjde :)
miško ďakujem :)
No ja neviem, ale sem už nikto nepíše... :( ? teraz neviem, či je všetkým strašne dobre alebo strašne zle :) mne tak priemerne, xixi
povedal som si ze uz sem nebudem prispievat mojimi nazormi,a skusenostami po poslednych skusenostiach,tak preto tak poriedko :)
je to asi lepsie.je tu kludnejsie a urcite lepsie,
ale narazil som na tento textik ktory sa mi zapacil tak som nim prispel :)
veci co niesu z mojej hlavy neublizia a ani nic nesposobia :D
pekny vecer
Dobre tanicka, idem ti napisat a postazovat sa zase:-)
MIŠKo to bolo fakt pekné... to ty sám? :)
KATKA mávam to, mávam... na vracanie mi býva pri tých stavoch takmer vždy... A ako ti zvýšil dávky? Myslíš toho cipralexu? Ak chceš, napíš mi mail a všetko mi to tam vyklop, možno ti bude lepšie :)
Ahojte decka....no mne je dnes des....odkedy mam zvysene davky, tak uplne spim v robote, otras a este aj toto pocasie, vsetko ma boli, je mi na zvranie, toci sa mi hlava, uz aby som vypadla z roboty. Neviem preco, ale casto, ked ma prepadne uzkost tak sa mi chce vracat a napina ma, mava to niekto, tusim si dnes do duchny aj poplacem:-(