Úzkosť

misiak

zuzanka mozno mas pravdu s tou vojencinou aj ked teraz lutujem ze som tam nebol.statistika je statistika :)
plac nieje zly lebo vsetky negativne myslienky vyplavy :)
to je iste.som velmi rad ze sa ti polepsilo.nieje nic lepsie ako ked vies ze niekto kto sa mal zle sa ma zrazu lepsie.to je ten najlepsi pocit aky existuje.

zuzana12345

Tati ja tiež pijem čaj na nervy,zelený antilipidový čaj a teraz som si kúpila bio zinok aj ten v určitej miere "chráni nervy"tak uvidím do kedy mi ten optimizmus ostane.

zuzana12345

Mišiak choď kamsi aj s tou vojnou buď rád že si tam nebol možno že by si bol na tom ešte horšie.Mne tiež plač pomáha ale na môj vkus som už nejaká veľmi precitlivelá,plačem aj pri filme,naposledy pri zelenej míli ten film ma vie vždy dojať ono je fajn si poplakať,len mne sa potom zapcha nos a to pre mňa nieje žiadna sranda, lebo len nedávno asi som sa konečne po asi 15 rokoch vyliečila zo závislosti na kvapkách do nosa a ver že to bolo pre mňa asi také strašné ako keď sa lieči alkoholik

tati

hovoris mi zo srdca misiak.vzdy ked si myslim,ze mna uz sa to netyka a uz som celkom v poriadku,riadne ma to zaskoci...ako teraz...ale zase sa polepsuje.dala som si vami odporucane magnezium a vypila caj na nervy a uz som v poriadku.uvidim dokedy:-)

misiak

zuzanka12345 ja mam vselijake pocity,ale iba vtedy ak si ich pripustim.
aj tie ranne pocity co hovoris boli ale ked im nedam sancu tak niesu.
ja uz sa ani v sebe nevyznam. :)
dlho som silny a nic mi nieje a potom sa rozplacem ako dietatko :D
tam chyba asi ta vojna :D

zuzana12345

ahojko všetci noví aj starí.Dlho som tu nebola tak už som mimo obraz.Ja sa mam momentálne super od 19.12.mám dovolenku tak oddychujem ale už mám toho ničnerobenia plné zuby.Som rada že som sa ako tak dala do poriadku.Lexaurin som nevidela už asi mesiac ale 2krát denne som začala jesť magnézium,tak som si teraz vsugerovala že mi pomáha.V podvedomí však stále čakám,kedy sa to vráti.Miško ty si asi tiež teraz celkom ok ty tie pocity nemáš,že sa ráno zobudíš a budeš tam kde predtým?Toho sa neviem zbaviť

tati

ja by som si tou HAK tiez nebola ista.citala som,ze to moze ovplyvnovat psychiku ako aj stitna zlaza a pravdupovediac ja som v nedelu zabudla uzit HAK, a tak som zjedla 2 tabletky naraz v pondelok a v utorok zacali z nicoho nic stavy...neviem ci je to spolu suvisi...co sa psychologa tyka,podla mojej skusenosti,ak ta obvodny lekar odporuci platis 300sk,ak tam ides na vlastnu past je to 600sk...ja momentalne budem platit 100euro za jedno sedenie,nakolko zijem v zahranici,tak dufam,ze to za to bude stat:-)