Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
agaven a u psychiatra si bola? liecis to nejak aktivne?
tak to katka poznam....myslela som ze len sama mam taketo stavy
NO ano ja mam uskot cestale bojim sa ist rano von a večer ma to tiž chyta a najhoršie ked som doma sama telka to zachranuje a len preto že mi nikto zase nepomože ked mi pride zle tak radšej sa napraškujem a fungujem tak čaute.
rozumiem co myslis... ja to pocitujem aj tak, akoby proste som rychlejsie zabudla na nieco zaujimave co som prezila - akoby som to kratsie prezivala a upadne to niekde hlbsie do mojej hlavy... a na mnoho veci si neviem poriadne spomenut
no to mavam aj ja....a nejak tazko sa mi vybavuju situacie ktore som zazila....
a vsetko nejako "slabo" prezivam, akokeby sa to netykalo mna...
pri uzkosti byvaju aj problemy s pamatou. to je jeden z priznakov. ja mavam napr. problem si spomenut co som mala vcera na obed alebo co som robila vcera doobeda a podobne.
a nematie niekto niekedy taky pocit, ze nieco, nejaka udalost, ktora sa udiala pred par dnami sa vam zda a mate pocit, ze sa to stalo straasne davno? nie dva dni dozadu, ale aj par tyzdnov? Akokeby som ti e udalosti nejak neprezivala tak ako mam...a zda sa mi ze uz boli hrozne davno....a ked ich je vela ( kopec ludi a vela situacii ) tak nestiham niektore situacie nejak vstrebat...
Hlavne sa mi zda, ze to co bolo napriklad vcera s ami zda ako keby bolo pred tyzdnom....neviem ci chapete som tym chcem povedat..
neboj tati, vsetko bude dobre, len treba na tom pracovat ;) :)
alkohol uzkost mozno na chvilku odstrani ale celkovo je alkohol maximalne nevhodna vec pri uzkosti, pretoze ju z dlhodobeho hladiska zvysuje. takisto kofein a ine veci. tati, tak asi tam bude nejaky problem alebo blok v hlave, treba na to urcite psychologa, drzim palce, nech na to spolu pridete