Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

zitta

Ahojte,
Jarka teším sa s Tebou,určite už bude dobre.
Ja sa teraz nemôžem chváliť,stále mávam závraty,od žaludka je mi zle,bolia mi ruky,nohy,hučí mi v ušiach ,mám taký zvláštny pocit. Zasa mám veľký strach že to bude horšie.
Skúšam dýchanie,cítim že to zaberie.
Zase sa mi kopia problémy,žeby z toho?

charlie

ahoj pozri si članok v kolonke panická porucha a tehotenstvo.písala som o tom, ako sa mne podarilo sa s týmto stavom popasovať,

škorica

Jarka aj ja sa teším s tebou z toho, že si šťastná a verím, že aj ja si to budem onedlho môcť povedať, ja sa mám ok, ale šťastne sa ešte necítim Cez víkend sme boli na dedine a tam je zo mňa úplne iný človek. Neviem čím to je. Možno tým, že tam stretnem veľa známych ľúdí z detstva, či už mladých alebo starších. V meste v paneláku sa človek cíti taký izolovaný. Ja idem tento týždeň na kontrolu k psychiatričke, potom napíšem ako som dopadla.Zdravím všetkých.

Alternativa

Jarka77,
normalne sa pri PC usmievam. Mam velku radost. Drzte sa vsetky dievcata, krasne postupujete. Pekny hoci uprsany den. Vzdy je predsa dovod na radost z malickosti :D

Jarka77

ahoj damaxy takze uz som na tom dobre vsak? Idem v septembri k mojej psychiatricke dnes sme sa tesili volala som jej ze sa citim super ona sa tiez velmi tesila ze pozrieme davkovanie v septembri nove. Ako si zacinala potom ked si odstavovala lieky? Ako sa ti darilo a tak to ma zaujima ja viem ze mozno to hned nebude ale chcela by som to vediet ako sa na to pripravit viem ze nemozem na to mysliet ze mi potom bude zle ale skor ze mi uz je dobre a aj ked nebudem brat tak to zvladnem.Jasne ze to zvladnem. Damaxy citim sa taka stastna.

damaxy

Jarka ty si už v druhom štádiu,triediš čo je dobré,zaujímaš postoje k ludom,a vidíš z iného uhla na svet,aké to je jednoduché,len sa vediet správne postavit odkial tie veci lepšie vidiet.

Jarka77

Ahojte aj ja som mala taku skusenost ze ako zittka pisala ze aj o pol noci by som pomohla a ked som ja potrebovala nieco tak sa tiez na mna vykaslali a priatel mi vravel vyuzivaju ta ja som to nevidela a az teraz ked mam PP som to tiez pochopila a zacala selektovat priatelov a priatelov a brat ohlad hlavne na seba ved viete PP nie je ziadna sranda.

zitta

Ahoj Zlatka,
Vidíš aké sú osudy nevyspytaťeľné? Náhodou si natrafila na odborníka,ktorý Ti chce naozaj pomôcť.
Dopredu nemaj žiadne obavy,radšej sa teš že budeš dôkladne vyšetrená. A stále maj na mysly že sa Ti nič zle nemôže stať. Sme tu s Tebou,prežívame dobro aj zlo.
Aj ja som musela absolvovať veľmi vážne vyšetrenia,samozrejme som mala veľký strach,ale vnútri som cítiľa že bude dobre,musí byť dobre. A to najhoršie bolo vylúčené.
Držím palce:))),bude dobre:)))

damaxy

Zlatka a komu by si sa mala zdôverit ak nie nám,ved my si tu navzájom vylievame a fúkame bolačky a rozumieme si.Odtialto ta nikto nikam nepošle ale poradí a upokojí.Konečne,že sa našiel niekto z odbornej obce,kto ta niekam nasmeroval a konečne sa nájde riešenie.To ako moja svokra hovorí bolo riadenie božie,čo ta poslalo a aj čo ta prijalo .A ked budeš mat pohodu peknučko si sadkaj ku mašine a napíš,aj dobré aj zlé,lebo to je o živote.Pekný večer prajem a všetko odlož a strach si nechaj až ho budeš potrebovat.Ale načo by si ho mohla potrebovat?

zlata

ahoj dievcata.dlho som sa neozvala a neviem ci som aj odpovedala na vsetky maily.ospravedlnujem sa,ale mame toho dost v robote a ked uz som na konci so silami tak si vzdy spomeniem co mi radi damaxy a spamatam sa ale zasa len do dalsieho"vystavenia".a stala sa mi aj dost neprijemna vec.bola som u neurologicky dat predpisat lieky klientom z roboty.nebolo mi tam moc dobre lebo tam bolo vela ludi a zly vzduch.tak ked som sa dostala konecne dnu lekarka sa ma spytala ci mi nieci nieje.tak som jej opisala moje problemy s kolapsami z tepla.povedala mi ze vsetky tieto priznaky svedcia o poskodeni drene nadobliciek.a dala mi listok aj na ct mozgu aby sa vylucil nejaky nalez.to mojej psychike zasa pomohlo.mam nad cim premyslat kym budem mat vysledky.a povedala mi ze mam ihned vymenit obvodneho lekara ,ktory je zaroven aj internista,lebo ma odbil tym ze som v prechode uz 5 rokov.tak mi prosim drzte plce.som asi protivna ze vas tymto zatazujem ale je mi lepsie ked sa mozem podelit s niekym kto ma chape.alebo som tak sebecka?dakujem ahojte