Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ale ked vyjde tak na kavicku s tebou pojdem rada! s hociktorou z vas!
ale ja som teraz v ba moja.
tish dakujem aj ja tebe,tak az budem doma,dohodneme sa a dame si "rande" niekde na kavicke
pekny vecer aj tebe miksi a drzkaj sa!
dakujem:) nejako som ani nerozmyslala nad nicim, celkom dobre mi padlo len tak sa pomotat po obchodoch. akurat sa mi vsade ti ludia motali popd nohy. hej z vychodu.
Inka dakujem za rady,budem sa ich drzat.Babky ja uz padam,prajem krasny vecer bez paniky...
Len pokoj a klud...
No vidis aka si sikovnucka,ved som ti to vravela..Len keby sme si my viac verili,ze?
Ty si z vychodu,ze
ahojte, taaaak uz som tu a dokonca som aj nakupila a dokonca som sa zmestila do mensich nohavic! taka som rada:)
Dakujeme alti,inka dik za mail.Uz som ti odpisala
Ahoj dievcata a chlapci,
len na skok Vas chcem pozdravit. Jasne, ze vooobec, ale vooobec nikto si nevsima, ze sme roztrasene, atd. A ak predsa len niekto ano, tak nam mozno chce podat pohar vody, pomocnu ruku, dobre slovo. Ale hlavne, dolezite je, ako vidime sami seba prave my, nie ti naokolo. kazdy ma narok byt chory, unaveny, roztraseny. Ved je to normalne, netreba sa normalnych ludskych prejavov bat. Vlastne som Vam prisla zazelat pekny vecer vo Vasej cistuckej kaviarnicke.