Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
MILOSKO uz som ti aj tam odpisala len som pisala mailik tak som bnola mimo prevadzky:)
brunuska uz sa stalo uz som to prave poslala a cakam na kuriera od teba:)))
steffi nezabavaj sa tam s kolegom :-))) a odpisuj na mail !!!
brunuska uz mi isiel kupit dzusik hi hi hi snad len dojdem domov v poriadku
no tak steffi mozno nebude dnesny den az taky hrozny-nudny !!! :-)))
MILOSKO ano mas pravdu kupuje si ma tu teraz ponuka mi lupienky hovorim ze nech mi ide kupit dzusik do automatu tak sa smeje ze je to so mnou tazke
MILOSKO jasne ja som klud vsetko by bolo oki keby som si neoliala aj rifle ale len trosku kolega sa tu chichuna v kuse zo mna ze co vystrajam , aze to mam za to ze sedim tak poprepletana na tej stolicke stale ,snad len dojdem domov v pohode vecer a sup do postele
MILOSKO zdravim ta dnes nemam svoj den doma som si zabudla mobil to by az take strasne nebolo ale pred chvilou som sa oliala kavou do pip aj seba aj stolicku celu uz som bola pucovat stolicku od kavy
lienocka,a co tak si svietit biolampou na tu jazvu? mne to pomohlo,hoci som ju mala dost staru a to rovno na cele!! ako hviezdu. som sa vzdy smiala,ze ako spravna princezna na cele musim mat hviezdu :))) neviem,ci je vysledok zaruceny, ale vyskusaj,ak sa k nej dostanes.
sonca diky mozno zajtra sa tu stretneme paaaaaaaa