Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok

ahojte, no ale som zasa dopadla, niekedy ma uz vazne vsetko stve,dnes ma boli ta krcna z toho hlava, tak som nemohla ani s frajerom do kina, mali sme ist my dvaja a este nasi kamosi...viete je mi do revu, a trapne ze nikdy ked ma vola alebo mame ist niekde s kamosmi nemozem (hlavne toto obdobie), a on im zasa povie ze mi je zle, a potom sa ma budu pytat, co mi je stale na nic...a mna to bude len deptat, prepacte ze to tu pisem, ale potrebujem sa niekde vykecat, inak by som vybuchla....je mi velmi luto, aka som na nic, ako to je, ze ked mam niekde ist nakoniec nejdem, a niekedy mam pocit ze to uz mojho frajera stve...tak isiel nakoniec s nim sam. ja sa neviem asi vobec uvolnit, ked mam niekde ist hned ma napadne co ak mi tym zasa zle pride....
joj prepacte ze sa tu takto stazujem, ale ako to pisem odchadza so mna uzkost...

panika

myslela som to obrazne.Akoze panika nikdy nespi.Tuto blbu hlasku som treskla o polnoci do 1 temy a uz som to olutovala.
Keby som mala menej rokov,idem si zmenit nick

panika

ahojte,
nechcem hadzat vsetky obvodacky do jedneho vreca,ale zo skusenosti viem,ze vacsinou ani nemaju sajnu .a este aj ked treba,aby cloveka niekam poslali,treba sa im doprosovat.takze cest vynimkam (lebo som narazila aj na uzasne lekarky)

mijka

ja viem Miloško, lenže ja sa už hanbím isť za obvodnou lebo ona si o mne myslí že si namýšlam, proste, že ja som ešte primladá na to aby som mala takéto probl. toto mi povedala, preto to aj trvalo od jan. do teraz kým ma konečne poslala za neurologom-chiropraktikom, k nemu som sa tiež dostala vdaka tomu že som odpadla v čakárni inak som bola objednaná na 2.apríla, sila,čo?ten mi povedal pred 2 týžd. na kontrole, že je to už ok, viac kontroly netreba.a pondelok som začala znova praxovať, a je to tu:((keby som znova šla za ním min. čakacia doba je 2-3 týždn. pri najlepšom vyberať si nemôžem pretože je jediným lekárom ktorý napráva u nás:(

mijka

Ahojte:)zdravím Vás všetkých!!nevládzem prečítať všetko čo ste dnes napísali, no vidím niekto ide do kina:)niekomu zas nie je najlepšie:((to ja som na tom podobne. a už som bola tak rada, bolesť chrbta prešla, závraty tiež..a teraz zas od včera. 3 týžd. som bola na PN, dávala som sa dokopy, chodila k masérovi,liečila dušu.v pondelok som nastúpila znova na abs. prax, iba 4 hod. no skoro stále sedím zhrbená, a píšem, snažím sa sedieť rovno, no aj tak, som už včera cítila že to nie je ok. už sa mi vracali závraty aj ten zlý pocit na duši, strach.dnes som bola u maséra, tak som zas mala vyskočení stavec krčnej, napravil mi no mám dosť bolesti, je to dosť o ničom.
neviem čo robiť, kým som nebola na praxi, nesedela som v kuse tých pár hodín nad papiermi, bolo ok..a teraz iba 3 dni, a zas to ide dole vodou. priateľ mi vravel aby som zašla za neurologom aby mi napísal nejaký papier, že nemôžem robiť sedavú prácu.čo mám robiť??mne sa to zasa vracia, už zas začínam mať depky z toho, už to nechcem znova prežívať...pomoooc zas budem na kolotoči, ak budem chodiť na prax.
ale čo potom??mám ísť na dôchodok, ešte ani 22nemám a už mi je takto:(((som z toho zas veľmi skleslá, a k tomu ešte mi aj priateľ chýba:(((

panika

Bruni neublizila si si? ja vam dakujem za povzbudenie.Idem si este lahnut,mozno sa pozbieram.A ak aj nie,vecer sa urcite doplazim (do postele si beriem aj tu moju oblubenu stranu zo psicka a macicky)

lencok

tak ja sa lucim moji, za chvilku tu mam frajera, idem mi pomoct s niecim do skoly...drzte sa, a optimizmus prosim!