Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
wow ty si veterinarka???
Dee nedakuj-je to normalne a prirodzene...
:-) je krasne! dnes sa predsa nic zle nemoze stat!!!
som uradna veterinarka, prax vzhladom na moje diagnozy nie som schopna robit. a co ma bavi? orientalny tanec :)moj zivot momentalne :) ucim sa, ucim inych a vystupujem :)
brunuska uz som sa naucila mysliet pozitivne, verim tomu ze to dobre dopadne, ale musi tomu verit aj babicka. Ale som pripravena na vsetko. Dakujem za vasu podporu.
ano tish kazda smrt nas nejakym sposobom zachrani :-)
Dee ja som tym len chcela povedat tolko-aby si nemyslela negativne,nemyslela na to najhorsie ale bola pripravena pri tom na vsetko. a zelam ti aby to dopadlo dobre-nechcem aby si bola smutna!
tish a aku pracu mas, aj tu co ta zivi aj co ta bavi. Znie to tajomne:o)
no babulky, idem si lahnut, asi mam nizky tlak, moc sa mi kruti hlava. Dakujem za podporu.
Tish aj pre mna je uz tato babicka jedina. Druha zomrela ked som mala 16 a v podstate ma vychovavala.Bola to taka divna a nadprirodzena smrt. Mesiac pred tym zistili, ze mama ma rakovinu a babka
stale vravela, ze preco nie ona, preco jej dcera. Mesiac na to zomrela na rychlo sa siriacu rakovinu. Mama sa vyliecila, aj ked este stale je na invalidnom dochodku. Verim tomu, ze na seba prevzala nieco.
ano tish-ja viem- a musim sa usmievat...pretoze chapem smrt inak...a viem ze kazdy clovek nam cosi odovzda-zmeni zivot-a ked svoje poslanie splni - tak odide...kazdy mame nejake poslanie-len netusime ake...a kym ho nenaplnime sme tu!
tish-vsetko je po ceste :-)
Dee ja som sa tak nasrala ze som im povedala ked ma chceli vykopnut ze skoncili navstevne hodiny-ze jednoducho nejdem-ak chcu nech zavolaju policiu-mne je to jedno-ale ze toto tak nenecham-ako sa "staraju" ! hromy-blesky zo mna srsali-ked sa oni nestaraju-budem sa ja-ale tym padom pre mna navsevne hodiny neplatia! a tak aj bolo !
vazne nepochopim-ked malo zarobia-co teda suhlasim-ze nie su u nas ohodnoteni-ale tak nech idu robit cosi ine-ak to robia pre peniaze!!!
uplne sa zmenil. odisla som z domu, staviam sa na vlastne nohy, mam dva joby, jeden ktory ma zivi a druhy ktory ma bavi a inak by som si nikdy nesplnila svoj sen byt v niecom uspesna, vystupovat a ukazat co viem, v niecom vynikat...