Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
lencok naozaj to zabera. My sme mali na stavebnej povinne plavanie. Najprv som si chcela vybavit, aby som nemusela plavat. Ale po par hodinach som zistila, ze to pomaha. Kazdy tyzden sme plavali. Ja som cele dni a noci travila pri stole rysovanim a pocitanim a vtedy mi tak stuhli svaly a to plavanie naozaj nie je blbost. Teraz budes mat cas tak bez do plavarne.
akurat rozmyslam ci si dat ibuprofen, aj vecra aj predvcerom som si dala, neveim:-(, nechcem sa napchavat liekmi, ale ked boli...
co by som mohla robit...business manager, marketing manager a podobne, alebo v cestovke, uz som si zistovala....ale chcem urcite dokoncit:-)
no ja mam prave stuhnute svalstvo, bola som si par krat zaplavat, ale chcelo byt to viac krat, neveim sa prinutit...
a co by si mohla robit s bc? Kde sa vies zamestnat?
to musi byt neprijemne. Nepomaha ti na tu chrbticu plavanie. Mne velmi pomohlo, ale to som mala inaksi problemi skor so stuhnutym svalstvom a od toho ma bolela hlava
dnes ma zasa hlava boli, uz ma to dost stve, a ide to z chrbtice, neveim ju akosi uvolnit...
hmmm, dlho bola moja "oblubena" veta co by bolo keby...a potom som sa trapila, no blba som bola
spravny pristup, nikdy nelutuj svoje rozhodnutia, pretoze ked si sa rozhodovala, bolo to pre teba to najlepsie a netreba uvazovat co by bolo keby....
dakujem dee,nech sa royhodnem akokolvek bude to moje royhodnutie, hlavne ho netreba lutovat...