Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Dee

lencok naozaj to zabera. My sme mali na stavebnej povinne plavanie. Najprv som si chcela vybavit, aby som nemusela plavat. Ale po par hodinach som zistila, ze to pomaha. Kazdy tyzden sme plavali. Ja som cele dni a noci travila pri stole rysovanim a pocitanim a vtedy mi tak stuhli svaly a to plavanie naozaj nie je blbost. Teraz budes mat cas tak bez do plavarne.

lencok

akurat rozmyslam ci si dat ibuprofen, aj vecra aj predvcerom som si dala, neveim:-(, nechcem sa napchavat liekmi, ale ked boli...

lencok

co by som mohla robit...business manager, marketing manager a podobne, alebo v cestovke, uz som si zistovala....ale chcem urcite dokoncit:-)

lencok

no ja mam prave stuhnute svalstvo, bola som si par krat zaplavat, ale chcelo byt to viac krat, neveim sa prinutit...

Dee

to musi byt neprijemne. Nepomaha ti na tu chrbticu plavanie. Mne velmi pomohlo, ale to som mala inaksi problemi skor so stuhnutym svalstvom a od toho ma bolela hlava

Dee

spravny pristup, nikdy nelutuj svoje rozhodnutia, pretoze ked si sa rozhodovala, bolo to pre teba to najlepsie a netreba uvazovat co by bolo keby....