Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Dee,
tiez mi je to velmi luto.Vies,ja som uz trosku starsia a vzdy som si myslela,ze som u na vsetko pripravena.Mala som v zivote stastie,ze moji pribuzni su akysi dlhoveki.Babky mam este obidve,jeden dedko mi zomrel v den mojich maturit a druhy vlani v novembri.Obaja boli uzasni a mudri,kazdy inym sposobom-ale ja som ich proste oboch nesmierne milovala.To ze dedko zomrie,sme vsetci uz vlastne cakali,ale ked to prislo,zaskocilo ma to.Na smrt asi nie je nikto prekvapeny - ale poviem ti (je to este prilis cerstve),ze mozno preto,ze bol taky skvely som rada,ze uz netrpi.Mam v hlave a srdci strasne vela spomienok na neho,velmi sa mi venoval-vzdy mi bude chybat,pretoze vela cinnosti v mojom zivote je spojenych s nim.Ale uz ho nic neboli.Vobec neviem,ci to co som napisala,ma hlavu a patu,lebo som si zase poplakala.Ale je mi lepsie
nevedia, caka sa na vysledky vzorky, ktoru vybrali.Teta volala s asistentom chirurga a ja s nou. Takze nic podrobnejsie nevieme
drzim tebe aj tvojej babicke palce, aby nemala velke bolesti....
poradte mame jej povedat co sa deje? Este sa s tetou nevieme rozhodnut. na jednej strane si myslim, ze si zasluzi vediet pravdu. Ale na druhej si myslim, ze sa este viac opusti ak sa to dozvie:o(
dee moja vyuzi cas kym ju tu mas a bud so svojou babickou...a co ti este povedali, co bude dalej, ako budu postupovat...
v utorok bude mat 77 rokov a dohodli sme sa, ze si spolu pripijeme cervenym vinkom. Totizto ani jedna z nas nepije alkohol, vobec.
ano damaxy pestujme v sebe lasku...aspon ta nech nam pomoze
ajojte bola som vonku, uz som spat...aspon sa trosku prejst...
Dee to mi je luto:-(, a plac, aspon trosku ti to pomoze,inak sa ani neda...
Dee zlatko plac ..... dostan to zo seba von!!!!
rakovina je hrozna svina..zazila som to umieranie v hroznych bolestiach...
trpi uz 3 mesiace