Ahojte, s ktorym makeupom ste spokojne? ktory pouzivate? ja stale neviem najst vhodny pre mna, tak sa rada inspirujem.
Velmi mi pomoze ak napisete presnu znacku, typ, pripadne aj otien.
+ ma zaujima co si davate ako podklad pod makeup.
Vdaka. :)
makeup
ja som si teraz kúpila Clarins Everlasting Foundation SPF15 odtieň 109 wheat....je trošku hustejší a výborne kryje, je krémovej konzistencie, ale po nanesení je viac púdrový a matný...vydrží po celých 8 hodín v práci a hlavne sa vôbec neleskne
loreal-true match (golden)ale je dosť tmavý, tak pozor:) u mňa najpoužívanejší a ešte v pohode je skin od astoru tam je dobrý odtieň Nude
ahoj
ja som bola velmi spokojna s make upom l'oreal true match odtien beige...super kryl,dlho vydrza a vyzeral prirodzene
este lepsi sa mi zdal margaret astor 24 hod.make up odtien asi 200 (alebo 201 uz neviem) ... vydrzal dlho a posobila som sviezo cely den
dobry je aj ten od max factoru second skin
momentalne si tiez neviem najst dobry make up lebo pracujem v klimatiz.kanvelarii a mam strasne lesklu plet :-(
podkla krem od biodermy alebo garnier hydratacny...ak mas mastnu plet tak netreba nic pouzivt.
puder nemam rada.citim sa potom velmi zmalovana ale j to asi dobr na zmatnenie....
dufam ze som aspon trochu pomohla :-)
ako korektor (mám problémovú pleť) La Roche Toleriane teint, kryje najlepšie so všetkých.. potom Max Factor Lasting Performance a púder GOSH.. tieto posledné dve naozaj len tenulilinkú vrstvičku aby sa mi to zjednotilo s tým korektorom :)
Ja pouzivam tekute-konkretne astor 24 h a podklad indulonu(nie tu modru ale oranzovu-nechtikovu)
catrice photo finish - najsvetlejsi odtien. uple mi super sadol aj make up aj odtien. puder sem tam od miss sporty so clear. podklad - krem garnier essentials
A este ci si davate aj puder a aky?