ahoj, mate niekto s touto terapiu skusenosti? Kde ste chodili? Pocula som, ze je ucinnejsia ako 10 psychologov, preto ma to zaujima, zaroven sa toho bojim, mam silne uzkoti , depresie, strachy a uz ma to totalne vycerpava taketo "zivorenie". Dakujem za vase postrehy..
Regresna nehypnoticka terapia
ahoj levandulka33, ja som tuto regresnu terapiu vyskusal prvykrat asi pred dvoma tyzdnami..
a mam z toho take zmiesane pocity, prebieh bol podobny ako u psychologa, clovek pride, povie terapeutovi aky problem chce riesit, potom si zavries oci, a terapeut sa ta spyta aby si si vybavil v pämati najblizsiu situaciu, tej ktoru sa snazis riesti, a dalej to pokracuje formou otazok a odpovedi..
po skonceni som mal na jednej strane vyborny pocit, taky uvolneny, lebo som konecne veci, ktore ma trapili vydal zo seba von, a tak to vnutorne napätie sa aspon na chvilu stratilo, ale to bola len taka prvotna euforia z toho, asi som cakal od toho nieco viac, nedostal som sa do minulych zivotov, a v podstate ani nan nich neverim.. ale nedozvedel som sa nic viac co som predtym nevedel o sebe.. bolo to skor take akokeby druhotne prezitie traumatickych spomienok v detstve..
ale za pokus nic nedas..:)
a o ktoru uroven regresie sa zaujimas? len na sucasny level do detstva, ale do nizsich levelov?
upozornujem ze regresna terapia nie je vseliek a moze byt dvojsecna, kazdopadne by ju mal vykonavat len niekto velmi kvalifikovany a skuseny po dlhodobej konzultacii s tebou, kedy sam uzna, ze to vhodne je.
s energiami, levelmi a silou podvedomia nie je dobre si zahravat.