ahoj, mate niekto s touto terapiu skusenosti? Kde ste chodili? Pocula som, ze je ucinnejsia ako 10 psychologov, preto ma to zaujima, zaroven sa toho bojim, mam silne uzkoti , depresie, strachy a uz ma to totalne vycerpava taketo "zivorenie". Dakujem za vase postrehy..
Regresna nehypnoticka terapia
Magy, uz som pisla....
Magy, este som sa chcela spytat, mas nejake zle skusenosti s liecitelmi? Alebo bola si aj osobne na regrese? pisala si len vseobecne, tak neviem, ci si aj ty nieco podstupila..Dakujem..
magy je fajn pocut, ze sa niekto z tychto sraciek ako depky a uzkosti dostane, drzim palce, ak ja najdem konecne sposob ako sa z toho dostat, tiez budem rada o tom informovat ostatnych, ak by to aj im pomohlo:D
a ako bojujes ty magy, ak sa smim spytat, asi tiez nechodis do tychto tem len z dlhej chvile, co pomaha tebe?
levandulka - nepoznam jediny vyrobok na svete, ktory by do bodky splnal reklamne recia vychvalovanie.
ukaz mi jedneho vyrobcu/predajcu, co ti povie pravdu do oci. podobne ako lekari, lieky, diety, pripravky na "chudnutie" atd donekonecna.
treba vidiet veci trochu s nadhladom a neverit hned vsetkemu a tym reklamnym reciam.
a vidis, vsetci tito regresni terapeuti pisu, ze nemoze v ziadnom pripade uskodit, tak neviem...
balint je naozaj dobry, odporucam.
ale nesnaz sa za kazdu cenu mysliet si, ze regresna terapia je vseliek. u precitlivelych alebo prilis rozhodenych osob moze byt kontraproduktivna, mnoho ludi nezvladne znovu-prebudenie minulych traum. je to individualne.
skus ist za nim, ale pokial uzna, ze by v tvojom pripade hlbsia terapia alebo ponaranie sa do dalsich urovni mohlo priniest viac zla ako osohu, respektuj jeho pokyny.
rozhodne by nebolo prijemne, keby sa ti tvoj stav mal este viac zhorsit. regresna terapia je nieco, ako vyvolanie dzina z flase - moze pomoct, ale moze aj velmi uskodit.
drzim palce.
Magy , citala som, ze sa zacina najprv od konca, aby sa prislo na pricinu problemu, cize co sa dialo nedavno, az do detstva a ked to nevyplava napovrch, ide sa do dalsich zivotov, ja na ne verim..Vyskusala som uz liecitelov, ale nejak ich energia casom vyprcha vzdy a som o chvilu kde na zaciatku, uz je to unavne a nevladzem.
V regrese je vraj najlespi Balint, ma najviac praxe a sam skoli terapeutov. Robi aj s ludmi, co su na liekoch -AD, su vraj rozne metody prace , ja zatial na liekoch nie som, ale obavam sa, ze asi budem musiet ist po nieco, lebo xanax prilezitostne mi nestaci akosi, uz bojujem par mesiacov, je mi len trocha lepsie, alebo uplne blbo, ako aj teraz, uz davno som sa necitila normalne, uvolnene, ani si to neviem uz predstavit tie pocity, slak traf aj taketo diagnozy ako depresie, uzkosti a ine...
Vdaka aj sadovi za prospevok...