Wild yam nepomohol

Príspevok v téme: Wild yam nepomohol
DzanaFX

Ahojte, brala som tri mesiace Wild Yam a nepomohol mi...Už to chvíľku bolo lepšie a zas sa mi všetko vrátilo, padajú mi vlasy, akné, mastná pleť...:-(( Objednala som ho zas, vraj mám brať nie jednu, ale dve tabletky...Bral niekto ešte viac? Tá pani, čo som od nej objednala, ich brala 4 denne....Čo mám robiť? Koľko toho mám brať :-(?

Mám zvýšený testosterón....

Dzana FX

Hm tak aj mne to odstránilo, neva..:-) ak tak janajassova@gmail.com a dám Ti kontakt na tú pani, čo mi to posiela :-)

vsevedka

o wild yame tu kedysi casto pisal RNG, teraz uz na toto forum chodi zriedka, ale obcas sa tu este ukaze, tak skus sa jeho opytat

co si matne spominam podla neho pomaha vyrovnatat hladiny hormonov, pouzivala ho aj jeho manzelka, takze on ma s nim urcite skusenosti a povie ti aj potrebne davkovanie

jeho stranku nepoznam, ale daj do googla RNG a myslim, ze tak ho najdes, ozvi sa, ci si ho nasla

jankaaaaaaaaa

mozno tieto potravinove doplnky niesu velmi ucinne pri vaznejsich poruchach .. skus sa opytat RNG, tu na fore alebo na jeho vlastnom. vraj nejake ma, ale stranku neviem.

alenka_maxova

ja myslim, ze treba dlhodobo uzivat taketo veci, minimalne pol roka. Nuz, ale asi kazdemu to inak zabera. Odkial si vsak zohnala wild jam? Ja som sa ho pokusala objednat z netu zo zahranicia, ale doteraz mi nic neprislo...

DzanaFX

Tak vraj po 2ch mesiacoch cca to zaberá, a tá pani, čo mi ho poslala teraz povedala, že po 2ch týždňoch už by mali byť zmeny v cykle...U mňa sa to zlepšilo na chvíľu a zas je to ako na začiatku :-(