Problemy tam dole

Príspevok v téme: Problemy tam dole
Janulka7780

Ahojte,už pár dní mám problémy na mieste medzi pošvou a konečníkom.Vyhadzujú sa mi tam také pluzgierikovité ložiská asi 1cmx0,5cm,ktoré cez deň prasknú,mám asi dve.Nebolí ma to,len svrbí.Niesom si istá či je to herpes,lebo ten som už mala a vôbec sa to na to nepodobá-to boli veľké pluzgieriky a ukrutná bolesť.Neviete mi niekto poradiť?Canesten a Mycomax tabletku som si už dala,nemení sa to veľmi:/.Vďaka!!!

henyy

suhlas s alenkou, chod lekarovi !!!!
ja som tiez tak ze za kazdu blbost letim, ale raz sa vyplatilo.
pichalo ma do vajecnika, jaaze zase zapal- v mladosti to bolo u mna caste. a bola to cysta naplnena krvou. 2 tyzdne som bola v spitali... nehanbi sa a chod gynekologovi..

alenka_maxova

a ja som zas za to, aby sa slo s kazdou "blbostou" k doktorovi....Najma, ak mam nieco "divne" pri pohlavnych organoch. Baby, nechapem, ako mozte byt take nezodpovedne. Dobre, mozu to byt obycajne vyrazky z (vymyslim si)...z prasku na pranie. Ale moze to byt aj cosi ovela vaznejsie. Takze smer gynda..

macik

uf,tak s tymto by som asi isla niekam..aj ked som zastancom toho,ze sa nema chodit hned s kazdou somarinou,liecim sa vzdy doma,ale TOTO sa mi zda trosku vaznejsie....pocuj,a nemas to len obycajne akne ?niekedy sa to tam podari vyhodit ...