Posledne sa pozastavujem nad zmýšlaním dnešných dievčat-mojich rovesníčok , týka sa to najma ich , chalanov ani tak nie . Kazdej rodicia kupili svoje auticko ktorym sa samozrejme chvalia , ze to je moje auto a pod. a u nas co mame akurat tak staru dobru favoritku tak ked to pred nimi spomeniem tak sa mi zacnu smiat a hovoria ze dufam ze na nej nebudes chodit , ze je to trapne , smiesne . Neuveritelne este ked to pocujem od dievcata tzv. dost velkej chuderky , ale fajnove su za 10 ..... to si teraz musim kupit auto aspon za 10 000 euro ne ? Moj boze ....
velke panicky
george303 - privodil si mi úsmev na tvár, vidím, že sa vieš vyžiť v jazde:o)
Nato kasli to je iba skodoradost ludi ktory ako tak naskrabali na trosku slusnejsie auto a teraz maju potrebu ukazovat ake maju oni naj auto :D
Ak si vsimnes na ceste ludi v luxusnych autach tak ty sa sa krizovatke ani nepozeraju okolo seba kto sedi vo vedlajsich autach narozdiel od pohladov nazurenych gangstrov v 10 a viac rocnych autach :D
Istu dobu som jazdil na fakt strasnom aute , ale nehanbil som sa zato pretoze som bol nad vecou :D
Dnes mam k dispozicii velmi slusne auto a patricne to davam aj pocitit tym ktory si myslia na ceste ze su najsilnejsi a maju najlepsie auto , proti normalnym ludom v autach nic nemam a spravam sa knim ohladuplne ale nieje nic lepsie ako nechat za sebou v dialke gangstra ktory si mysli ze nanho nikto nema :D
a maju aj taketo fotky na FB ?