Posledne sa pozastavujem nad zmýšlaním dnešných dievčat-mojich rovesníčok , týka sa to najma ich , chalanov ani tak nie . Kazdej rodicia kupili svoje auticko ktorym sa samozrejme chvalia , ze to je moje auto a pod. a u nas co mame akurat tak staru dobru favoritku tak ked to pred nimi spomeniem tak sa mi zacnu smiat a hovoria ze dufam ze na nej nebudes chodit , ze je to trapne , smiesne . Neuveritelne este ked to pocujem od dievcata tzv. dost velkej chuderky , ale fajnove su za 10 ..... to si teraz musim kupit auto aspon za 10 000 euro ne ? Moj boze ....
velke panicky
Casto sa ale stva, ze auto byva ovela zaujimavejsie a dokonca aj uzitocnejsie, ako clovek, ktory v nom sedi.
Kazdy ma ine predstavy o tom, cim si mysli, ze inych dokaze 'ohurit'. Clovek s platom v Nemecku si kupi drahe auto z par platov a nikto tomu nevenuje vacsiu pozornost. Ak si kupi take auto typicka Slovenka/Slovak, tak si mysli, ze jej ho budu vsetci zavidiet. Je to dost ubohe, az trapne, lebo auto nie je to, co robi cloveka clovekom. Vzdy su to len 4 kolesa s motorom. Clovek, ktory ma peniaze sa nesnazi na seba upozornovat. Tuto snahu maju len ludia, pre ktorych je dana vec-auto, mobil, atd... nad pomery a sami by si na to nikdy nedokazali zarobit.
* ci si si .... tam malo byt :)
jaj, ty si chalan. prepac. ja ze dievca... na otazku si ale neodpovedal, ci si mi na favorita "našporil" sam :)))
:DDDD vychvalovat sa tym, co im kupil niekto iny...maximalne trapne
asi nemaju cim inym zaujat, su to chuderky, co uz ;DDD
Já nepísal že niekomu závidim , len je dosť blbé ked niaka 18 ročná sa pozastavuje nad tým kto má aké auto a že by nenasadla do ničoho iného ako škoda oktávka ....Nezavidim ani tým , čo im rodičia kupuju vlastne auta , ked ešte ani vodičák poriadne nedokončili ....
napriklad pripomina mi to dve moje kamaratky. oni nie su kamaratky, poznaju sa cez mna. jedna mala nejakeho kolika, ktory jej daval darceky, bral na dovolenky, platil co trebalo, mal ju sice ako milenku, ale je to pekna baba. ta druha kamaratka nie je velmi pritazliva zena, ale keby nou bola, urcite by jej velmi lichotilo, keby bola takymto sposobom obdarovavana aj ona nejakym muzom. tiez je na peniaze, len nato nema krasu. keby ju mala, je taka ista. 100 percent proste. ale miesto toho ona ju ohovara jaka je k_rva, a vykrikuje, ze ona si aspon na vsetko zarobila sama. a tu som nevidela nic ine, nez zavist. lebo ked jej niekto nieco dal vzdy bola z toho namäkko. a keby mala moznost byt niekym tiez takto hyčkana, tak bude. toto je proste sproste, neviem, preco ludia zavidia. ano, clovek by si veci nemal zasluzit svojou krasou. ale prosim vas, 80 percent z vas zien by bola hotova z muza, ktory by jej dal aj modre z neba a keci otom, ze nie, lebo si vazite samu seba a nechcete, aby ste boli na niekom zavisli si nechajte radsej pre seba. moj pripad to urcite neni, mala som aj bohatych frajerov a napadnikov, ale ked som videla, ze si ma chcu kupovat, povedala som si, ze asi nevedia zaujat nicim inym, nez svojimi peniazmi, potom mi to pride tak, ze nemaju co ine mi ponuknut, ze su vo vnutri prazdni. mna musi chalan alebo muz zaujat svojou osobnostou. ked mi chodili domov obrovske kytice od jedneho napadnika-kamosa, prislo mi to divne. celkovo nemam rada kvety a tu romantiku, co zeny tak zboznuju. ak mi dal niekto nejaky kvet vonku, hanbila som sa s nim ist celu cestu domov jak nejaka trapka :D pritom ine zeny sa z toho idu roztopit. mala som vselikoho, ale rovnako pojdem so svojim chalanom autobusom, ako by som isla v jeho audine alebo porsche. nehra to rolu. ale ked jeden kamarat dosiel vzdy pre mna na inom aute a tvrdil, ze ma zas nove auto, pomyslela som si proste svoje. jasne, ze to nie su vsetky jeho auta :D moja najväcsia zivotna laska bol chalan, ktory nemal, kde byvat v obdobi, ked sme sa spoznali a nehanbim sa zato. mam predpoklady nato, aby som bola taka ta typicka zlatokopka, ale neni to moj styl. ale nikoho neodsudzujem. je to kazdeho osobna vec, co robi, jak si svoj zivot zije, skym a pre ake dovody. preco by ma to malo zaujimat? mna zaujima hlavne to, ci je ten clovek dobry ku mne. ak je zly na niekoho ineho trebars, asi nato mal svoj dovod. a nesudim ludi ani podla reci inych ludi. to je velka chyba mnohych. aj ked si sice mozte povedat, ze ked to vravi väcsina asi natom nieco bude. no neni to vzdy tak...
ked som zacala citat tvoju temu, chcela som napisat, ze nezavid niekomu, ked ma nieco lepsie, nez ty, je to jedno, ci si nato zarobil sam, alebo mu to dali rodicia. ty byt matkou s viac penazmi, tiez by si svojim detom dopriala len to najlepsie. preco by sa malo setrit na svojich detoch? druha vec je, ak sa prezentuju nejakou vecou tak, ze si nato zarobili sami, ale pritom to bol dar- ano, to je trapne. ale este viac trapnejsie je to, ked sa niekto nad niekym povyšuje. a dokonca takto smeje do ksichtu. take chovanie ja nemam rada u nikoho. nemam rada tiez, ked sa niekto chvali, neviem preco. kazdy ma to, naco ma. normalna vec. a ty si si kupila svoju favoritku za svoje peniaze? dufam, ze ano, ak tu pises takymto stylom, ze oni to len dostali a blabla....
Najlepsie sa mi paci tuning, ktory zacina byt vraj dnes v zahranici v mode. To sa vytuninguje nejake srotove auto, ktoremu sa prerobi motoricka cast, ovladanie atd. a potom sa sleduje udiv na dialnici, ked nejake porsatko predbieha v 180km rychlosti stareho favorita a o chvilu vidi porsatko, ako ho favorit predbieha v 240km rychlosti :) Vtip je v tom, ze je ako original stare auto na pohlad, ale prerobene totalne na malu raketu :)