schudol niekto z Vas rapidne?

Príspevok v téme: schudol niekto z Vas rapidne?
katka148

ja som za 6 mesiacov schudla 22kil zo 77 na 55 ... teraz uz treti mesiac sa drzim stale 55 max 57 akurat ze som koli tomu stratila menstruaciu, idem a vyvolavanie lebo stale nechodia uz strvty mesiac...a k tomu chudnutiu: prve dva mesiace 8 kil zdravym sposobom dole a potom stresy do toho pribudli a skoncila som na tejto vahe...ako velmi som spokojna, ziadny jojo efekt ani nic predsa je to 20 kil a stale sa stravujem zdravo, hybem sa len tie kramy ma trapia..tak sa pytam ci niekto kto rapidne schudol mal takyto problem alebo nejake ine.....

DzanaFX

Katka ja som schudla len 10kg za dva mesiace a rozbúral sa mi celý hormonálny systém, šla som na ot presne ako ty...problémy s menštruáciou mám stále, mala by si ísť na hormonálne vyšetrenie...

ladida

to je tak kilo tyzdenne..hm vcelku vela,otazne je aka si vysoka a kolko mas rokov.ak mas okolo 170 cm.ja by som skusila ist na 60kg a hlavne nejest nizkoproteinovu dietu.a zaradit tuky ako losos a oliv.olej.

marysa

katka 148 kolko mas rokov?
Pre tvoj organizmus to bol taky sok ,ako velky tresk... Drzim palce aby si to vobec rozbehala.