Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

bojim sa priatelovej byvalej

Príspevok v téme: bojim sa priatelovej byvalej
danica27

ahojte vsetci,mam 27 a mozno sa vam to bude zdat hlupe, ale bojim sa priatelovej byvalej.chodi k nam pomahat cez vikendy do prace a tam sa zacala moja nocna mora. najprv ma zacala ohovarat a strapnovat, nechtiac do mna drgla..vzdy stoji na chodbe a tak cudne sa na mna pozera,je ku mne hnusna, ale len co niekto pride, je ako med a podobne somariny. ona je sestra naj kamarata mojho priatela. je to aj moj kamarat, vravel mi ze si ju nemam vsimat,mal s nou v minulosti problemy,bola taka agresivna a proste sa vzdy bila a ak sa jej niekto nepozdaval tak ho alebo ju proste s jej priatelmi skopali...mozno sa vam zda jej spravanie detinske, ale viem, ze si nedali s nou rady ani rodicia a proste mam z nej strach.minule sme boli vonku s priatelmi a ked nas videla, ze ideme do baru, tak tam vosla prva a sadla si ku stolu a akoze cakala na brata a ostala s nami, nevedela som ako reagovat, len som posepla priatelovi, ze prosto s nou nedokazem sediet za jednym stolom, vravela som ostatnym, ze mi do toho nieco prislo a odisla som.viem, ze to mozno nebolo spravne, ale nic mi vtedy nenapadlo.doma som sa preto s priatelom pohadala, lebo vavel, ze ked som odisla, zacala ma strapnovat..mna sa dotklo, ze nic na to nevravel, vie aka ku mne je,vravel len ze nechce prist o kamarata.poradte prosim co mam robit, ako sa jej mam striast, \'nahodne\' ju stretavame na kazdom kroku a pribudli mi aj telefonaty od cudnych ludi ked som sama doma. mam strach, prosim co robit?

jajulka

ahoj dani :),
presne viem ako sa citis, ja som bola v podobnej situacii. Moj priatel sa spociatku snazil riesit veci kompromisom (boli v tom totiz aj deti), takze som sa snazila ostat pokojna kolko sa len dalo, co sa vsak nestalo, poliala mi auto farbou, rozbila nam okno na dome, prisla sa mi vyhrazat do prace, skoda reci, hroza, ktora hranici s blaznincom. Jeho byvala ho napokon od jedu pichla nozom :@. Tak sme si povedali odtial potial a mali sme to spravit uz davno, hlavne v tvojom pripade si nespominala deti, sadnite si spolu a povedz mu na rovinu ako sa citis a co mu je prednejsie. Ok, je mi jasne ze nechce stratit kamosa, ale za aku cenu?

moniqa87

si vkomplikovanej situacii, ale tie telefonaty mozes fakt dat na policiu... priatelovi proste musis jasne vysvetlit, ze bud si ta bude branit tak ako to kazdy normalny chlap robi, alebo nech ide kade lahsie...

cwrbka

tvoj priatel sa boji, ze by prisiel o kamarata, keby Ta nejako zacal obranovat..a toho, ze raz strati Teba, ked Ti dojdu nervy, zbalis sa a odides, sa neboji?
drzim palce..

danica27

este chcem doplnit, ze som s priatelom spolu vyse roka a som v zahranici, a viete ako to chodi, nie vsade nas maju radi, myslim sme stale pre nich cudzinci, priatel je Anglican, ked dvihnem telefon, vedia, ze mam iny prizvuk, proste som sa zacala bat.nie som paranoidna ani nechcem nikoho obvinovat, ale bojim sa ze mi ublizi.