Caute,cítim sa hrozne.Včera som sa dozvedela,že ma moj bývalí priatel podvadzal.A s nou teraz chodí.Viem,že mi to už teraz može byt jedno ale nieje.Ked si predstavím,že bol so mnou a popri tom aj s nou je mi zle.
nevera
Hm mlada mam 20 rokov.Ale ja si nepotrebujem uživat brala som ten vztah naplno.
Človek si nemôže byť s nijakým vzťahom istý. Preto si myslím, že je dobré, keď dvaja ľudia pred manželstvom viac času venujú na vzájomné spoznávanie sa, ako na to ako si čo najviac užiť, čo verím, že nie je tvoj prípad. Ale ty si ešte asi dosť mladá, všakže?
Naštastie sme mali ešte od manželstva velmi daleko.Je dobre že som to zistila skor ako bolo neskoro.Ale dufam,že to už nikdy nezažijem.
O tom by si mohla, liza, polemizovat cely zivot, ak ti to za to stoji... "Pozitivne" je na tom snad to, ze sa ti to stalo este skor, ako by si s nim vstupila do manzelstva. Zistila si vlastne, ze on o tvoju lasku nestoji, naco by si ty mala stat o jeho priazen?
Myslíš,že to je o výchove a prostredí v ktorom vyrastal?Poznala som jeho rodinu velmi dobre.Skoro celú.Jeho rodičia žiju usporiadaný žiot,majú sa velmi radi.A aj jeho sestra je uplne iná ako on.Ma trojročný krásny vztah.Tak to nechapem.Možno si chce stale iba dokazovat,že ked niektorú chce tak ju aj dostane.
Je to všetko o výchove a o prostredí v ktorom vyrastali.
prečo ten, kto miluje a dal by pre neho aj vlastný život, je nakoniec podvedený? asi je to takto lepšie, život s ním by nebol tým, čo mi nasľuboval. Veď keď mi dokázal ublížiť a aj napriek tomu, že som mu chcela odpustiť, v tom pokračoval, čoho je ešte schopný???A máš pravdu s tým svedomím. Stále hľadal niečo, čo som urobila v minulosti ja, čo som povedala ja, a preto sa vraj teraz nemám čudovať, keď on je taký a taký...vždy chcel svoje zlé svedomie ospravedlniť a moje pošliapať. Neskôr som aj zistila, že vždy, keď ma prosil o odpustenie, znamenalo to: bol som s ňou, spal som s ňou...
myslím si, že môžeš byť veľmi rada, že si si ho nezobrala. Vtedy by si našiel výhovorku, že už to nie je ono a preto si na chybe znova Ti, keď by si čakala bábo, že preto že čakáš dieťa tak si na vine a preto niekoho má. Je pre toho ktorý podvádza veľmi ľahké nájsť chybu na tom druhom len preto aby očistil svoje svedomie. Viem čo hovorím, zažila som to a mohla som sa aj roztrhať stále tam bolo niečo prečo som ja na chybe, či už prach na lampe v pracovni alebo moja zlá nálada. Najskôr som bola v šoku prečo mu to preboha vadí a potom som zistila, že to je len jeho obrana pred jeho svedemím. Takže ešte raz buď rada.
Nechapem o čo ide tým chlapom!!!Nestačí im jedna ktorá ho naozaj miluje??!!
máš pravdu, on sám mi to aj povedal, že nevie, čo chce. najhoršie na tom bolo, že som mu v podstate dovolila, aby ma ponižoval pre tú druhú. to, čo som si vytrpela, neprajem nikomu. z mojej strany to nebolo dokazovanie, alebo snaha, či ho získam pre seba. cítila som sa vinná, pretože on mi stále tvrdil, že ja som na vine. Chcel sa so mnou oženiť, ja som však chcela doštudovať VŠ. A tým, že náš vzťah bol skôr na diaľku a vídali sme málo, tak si našiel inú. Bolo by to fér, keby mi to povedal hneď a nie takto podlo ma podvádzal a sľuboval bláboly.